Kylie prvo skratila kosu, a onda nabacila novu boju i ekstenzije

kyliejenner / instagram, O'Connor/Press Association/PIXSELL
Kylie se pohvalila da je skratila kosu, a onda par sati kasnije objavila fotku s novom bojom i novim ekstenzijama.
Vidi originalni članak

Kylie Jenner svojim se obožavateljima na društvenim mrežama pohvalila novom frizurom i iznenadila sve činjenicom da je kosu zaista drastično skratila, javlja Cosmopolitan. Ali, taman kad su svi pomislili da će Kylie isfurati prirodan look, par sati kasnije iznenadila je fotkom na Instagramu na kojoj već nosi ekstenzije i ima potpuno novu boju kose.

'Samo sam htjela skratiti vrhove', našalila se

Na videu, koji je prvo objavila, označila je poznatog celebrity frizera, Jesusa Guerrera, i napisala da joj je odrezao svu kosu, a samo ga je tražila da joj skrati vrhove. Naravno, šalila se.

Nakon tog videa, uslijedila je fotka na kojoj ima vidljivo svjetliju smeđu nijansu kose s plavim vrhovima i - ponovno - duge ekstenzije. Eh, čini se da je ovaj 'prirodan look' nije dugo držao...

Prije par mjeseci pokazala svoju 'pravu kosu'

Kylie je prije par mjeseci objavila video svoje prirodne kose, koja je već tada bila jako kratka, i priznala da joj je ponekad super maknuti sve ekstenzije, perike i dodatke i opustiti se uz skroz prirodan look.

No, čini se da kod nje takve faze ne traju predugo i da su joj promjene dužina i boja jednostavno draže od prirodnog izgleda!

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

Posjeti joomboos.24sata.hr