Make up trikovi koji će te spasiti kada si u gužvi

emaluketin/Instagram
Sigurno ti se barem jednom dogodilo da si bila u tolikoj žurbi da za kvalitetan make-up jednostavno nije bilo vremena. Ovo je nekoliko korisnih savjeta što učiniti kada imaš samo pet minuta za make up.
Vidi originalni članak

Za sve one koji vole make up, a nemaju vremena za uljepšavanje, Elle.com donosi trikove koji će ti pomoći kad si u gužvi!

1. BB krema.

S obzirom da nemaš vremena za “žbukanje” lica i nanošenje više slojeva podloge koju inače koristiš, BB kremu je dovoljno ravnomjerno razmazati po licu tako da imaš zdravu put, a pritom ne začepljuješ pore.

via GIPHY

2. Sjajilo umjesto ruža ili olovke.

Prilikom nanošenja ruža ili olovke potrebna je koncentracija, pažljivost i vrijeme, a s obzirom da si u gužvi, velika je vjerojatnost da ćeš zeznuti. Stoga je sjajilo neke nježnije boje poput roze, boje breskve ili bež savršeno za brzinsko nanošenje.

via GIPHY

4. Zaboravi eyeliner.

Nikada, ali baš nikada ne stavljaj eyeliner kada si u žurbi. To može ispasti totalna katastrofa i zasigurno ćeš kasniti na dogovoreni sastanak. Samo na brzaka nanesi maskaru i to će u tom trenutku biti sasvim dovoljno za naglasiti oči.

 

U novom broju JoomBoos Videostar magazina čitajte najbrutalnije intervjue s Bakom Prase i Dennisom Domianom, otkrijte sve sočne detalje ljubavne priče Nike i Raste, provjerite što vam horoskop sprema na ljubavnom planu u 2019. i nađite još mnogo genijalnih priča. Požurite po svoj primjerak magazina ako ga još niste nabavili, možete ga kupiti na svim kioscima!

Posjeti joomboos.24sata.hr