Fancy a. f. 564 pregleda 16. veljače 2019.

Make up trikovi koji će te spasiti kada si u gužvi

emaluketin/Instagram

Sigurno ti se barem jednom dogodilo da si bila u tolikoj žurbi da za kvalitetan make-up jednostavno nije bilo vremena. Ovo je nekoliko korisnih savjeta što učiniti kada imaš samo pet minuta za make up.

Za sve one koji vole make up, a nemaju vremena za uljepšavanje, Elle.com donosi trikove koji će ti pomoći kad si u gužvi!

1. BB krema.

S obzirom da nemaš vremena za “žbukanje” lica i nanošenje više slojeva podloge koju inače koristiš, BB kremu je dovoljno ravnomjerno razmazati po licu tako da imaš zdravu put, a pritom ne začepljuješ pore.

via GIPHY

2. Sjajilo umjesto ruža ili olovke.

Prilikom nanošenja ruža ili olovke potrebna je koncentracija, pažljivost i vrijeme, a s obzirom da si u gužvi, velika je vjerojatnost da ćeš zeznuti. Stoga je sjajilo neke nježnije boje poput roze, boje breskve ili bež savršeno za brzinsko nanošenje.

 

💋 1 or 2 or 3 #gloslips #gloss #pink #pinkpage #makeup_addict #makeup

A post shared by girls only 👑 (@just.pink.page) on


3. Konturiranje zamijeni rumenilom.

Samo pazi da rumenilo bude u nekoj zemljanoj smeđoj boji kako bi dobila efekt konturiranja, a zapravo si u sekundi naglasila obraze na drugačiji način.

via GIPHY

4. Zaboravi eyeliner.

Nikada, ali baš nikada ne stavljaj eyeliner kada si u žurbi. To može ispasti totalna katastrofa i zasigurno ćeš kasniti na dogovoreni sastanak. Samo na brzaka nanesi maskaru i to će u tom trenutku biti sasvim dovoljno za naglasiti oči.

 

U novom broju JoomBoos Videostar magazina čitajte najbrutalnije intervjue s Bakom Prase i Dennisom Domianom, otkrijte sve sočne detalje ljubavne priče Nike i Raste, provjerite što vam horoskop sprema na ljubavnom planu u 2019. i nađite još mnogo genijalnih priča. Požurite po svoj primjerak magazina ako ga još niste nabavili, možete ga kupiti na svim kioscima!

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    spašena!