Modne tajne stajlerica: 10 stvari koje rade cure sa super stilom

Dreamstime
Neke djevojke što god da odjenu izgledaju savršeno, a mi vam otkrivamo kako im to stalno polazi za rukom...
Vidi originalni članak

Vjerojatno ste se i same nekad zapitale kako određenim djevojkama uspjeva u svakoj situaciji i u svakoj odjevnoj kombinaciji izgledati odlično. Kao da posjeduju čarobnu moć i stvaraju modne trendove...

U nastavku vam otkrivamo 10 tajni njihova odlična izgleda.

1. Planiraju outfite

Ove vladarice mode detaljno planiraju svoje modne kombinacije, a sadržaj svog ormara znaju napamet... Također, nikad slijepo ne prate zadnje trendove, piše portal Budi.In.

2. Uvijek spremne

U "rezervi" uvijek imaju spremnu kombinaciju za iznenadne situacije. To ne mora biti nikad viđena kombinacija jer uz efektne modne dodatke sve može izgledati potpuno drugačije. Ovu kombinaciju stavite na vidljivo mjesto u ormaru i kada se nađete u žurbi biti ćete zahvalne same sebi jer imate što obući.

3. Obožavaju obuću

Za njih su cipele ključ svakog dobro stylinga te su spremne više odvojiti za njih. Ipak, cijena im nije presudna i jednako uspješno kombiniraju fantastične, luksuzne štikle, kao i obične bijele, jeftine tenisice.

4. Ponavljaju uspješne kombinacije

Jednostavno je. Ako ste svojim outfitom oduševile sve svoje frendice, a komplimenti su "padali" sa svih strana, nemojte se bojati ponoviti ovu odličnu odjevnu kombinaciju!

5. Dobre traperice su 'must have'

U svom ormaru imaju bar jedan par traperica jer upravo one su vječan odjevni komad koji se lako kombinira, a i paše uz sve.

6. Kupuju u second handu

Dok se vi sramite ući u second hand trgodine, ove ih djevojke obožavaju i na njih gledaju kao na "riznicu" dobrog stila. Upravo zato u svom ormaru imaju drugačije, unikatne komade koje vi sigurno nemate...

7. Ne zaboravljaju na stiliziranje kose

To ne  znači da svako jutro odlaze u frizerski salon i rade ekstravagantne frizure. Ipak, svako jutro svojoj kosi posvete bar 10 minuta. Nekad je to običan visoki rep, a ponekad efektan ukras za kosu.

8. Čari crvenog ruža

Ove su djevojke sigurne kako je upravo crveni ruž osnova savršenog looka i u njihovoj torbici ćete uvijek pronaći jedan primjerak ovog vječnog klasika.

9. Inspiraciju pronalaze na Internetu

Ako ste se ikad pitale gdje pronalaze inspiraciju, možda je vrijeme da i vi "zavirite" na Pinterest, modne blogove i Instagram.

10. Svojim odijevanjem se trude impresionirati cure, a ne dečke

Vjerujte, većina ovih djevojaka razmišlja o tome što će njihove frendice reći o njihovim outfitima, jer jednom kad "padnu u milost" drugih djevojaka, samopouzdanje će im nepovratno narasti i moći će osvojiti svakog dečka.

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)
Posjeti joomboos.24sata.hr