Fancy a. f. 369 pregleda 08. travnja 2017.

Modne tajne stajlerica: 10 stvari koje rade cure sa super stilom

Djevojka
Dreamstime

Neke djevojke što god da odjenu izgledaju savršeno, a mi vam otkrivamo kako im to stalno polazi za rukom...

Vjerojatno ste se i same nekad zapitale kako određenim djevojkama uspjeva u svakoj situaciji i u svakoj odjevnoj kombinaciji izgledati odlično. Kao da posjeduju čarobnu moć i stvaraju modne trendove...

U nastavku vam otkrivamo 10 tajni njihova odlična izgleda.

1. Planiraju outfite

Ove vladarice mode detaljno planiraju svoje modne kombinacije, a sadržaj svog ormara znaju napamet... Također, nikad slijepo ne prate zadnje trendove, piše portal Budi.In.

2. Uvijek spremne

U "rezervi" uvijek imaju spremnu kombinaciju za iznenadne situacije. To ne mora biti nikad viđena kombinacija jer uz efektne modne dodatke sve može izgledati potpuno drugačije. Ovu kombinaciju stavite na vidljivo mjesto u ormaru i kada se nađete u žurbi biti ćete zahvalne same sebi jer imate što obući.

3. Obožavaju obuću

Crvene cipele | Autor: Dreamstime Dreamstime

Za njih su cipele ključ svakog dobro stylinga te su spremne više odvojiti za njih. Ipak, cijena im nije presudna i jednako uspješno kombiniraju fantastične, luksuzne štikle, kao i obične bijele, jeftine tenisice.

4. Ponavljaju uspješne kombinacije

Jednostavno je. Ako ste svojim outfitom oduševile sve svoje frendice, a komplimenti su "padali" sa svih strana, nemojte se bojati ponoviti ovu odličnu odjevnu kombinaciju!

5. Dobre traperice su 'must have'

U svom ormaru imaju bar jedan par traperica jer upravo one su vječan odjevni komad koji se lako kombinira, a i paše uz sve.

6. Kupuju u second handu

Fashion | Autor: Dreamstime Dreamstime

Dok se vi sramite ući u second hand trgodine, ove ih djevojke obožavaju i na njih gledaju kao na "riznicu" dobrog stila. Upravo zato u svom ormaru imaju drugačije, unikatne komade koje vi sigurno nemate...

7. Ne zaboravljaju na stiliziranje kose

To ne  znači da svako jutro odlaze u frizerski salon i rade ekstravagantne frizure. Ipak, svako jutro svojoj kosi posvete bar 10 minuta. Nekad je to običan visoki rep, a ponekad efektan ukras za kosu.

8. Čari crvenog ruža

crveni ruž | Autor: Dreamstime Dreamstime

Ove su djevojke sigurne kako je upravo crveni ruž osnova savršenog looka i u njihovoj torbici ćete uvijek pronaći jedan primjerak ovog vječnog klasika.

9. Inspiraciju pronalaze na Internetu

Ako ste se ikad pitale gdje pronalaze inspiraciju, možda je vrijeme da i vi "zavirite" na Pinterest, modne blogove i Instagram.

10. Svojim odijevanjem se trude impresionirati cure, a ne dečke

Vjerujte, većina ovih djevojaka razmišlja o tome što će njihove frendice reći o njihovim outfitima, jer jednom kad "padnu u milost" drugih djevojaka, samopouzdanje će im nepovratno narasti i moći će osvojiti svakog dečka.

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Tvoja reakcija?