Našli smo deset divnih manikura za jesenske dane

beautyworksbyamy/instagram
Jesen nam već polako kuca na vrata, a to znači samo jedno - tople i tamne nijanse posvuda pa čak i na našim noktima. Stoga, za vas smo pronašli deset manikura koje neodoljivo podsjećaju na jesen i zbog kojih jedva čekamo sljedeći termin za manikuru
Vidi originalni članak

Uvijek postoje neke boje koje povezujemo s određenim razdobljima u godini. Pa tako s jeseni povezujemo bordo, tamno zelenu i sve nijanse smeđe. Sve te boje izvrsno izgledaju na klasičnim manikurama, ali tu klasiku možemo učiniti zanimljivijom uz kombiniranje više nijansi ili pak uz zanimljivi nail art. 

"Instagram je već prepun prekrasnih manikura i svaka od njih je jedinstvena i apstraktna na svoj način", rekla je jedna poznata umjetnica za Allure. Evo koje su najljepše manikure za ovu jesen.

1. Manikura s kariranim uzorkom

Ako nas neki uzorak podsjeća na jesen, onda je to definitivno karirani uzorak. Još ako je u nijansama smeđe ili zelene, jesenski ugođaj na noktima definitivno je zagarantiran.

2. Jesenske nijanse s različitim finišima

Svakoj boji dodatnu zanimljivost daje i onaj zadnji touch. Tako možeš imati bilo koju nijansu boje, ali i glitter finiš, shimmer, običan sjaj...

3. Nail art

Apstraktni nail art osvojio je nokte brojnih djevojaka. Ako ne znaš što točno želiš, samo pusti svojoj manikerki na volju, ona definitivno zna što radi.

4. Zlatni detalji

Ovdje ne moramo ništa nadodati, zlatni detalji uvijek nas osvoje!

5. Manikura s uzorkom lišća

Svakome je padanje lišća jedna od prvih asocijacija na jesen, stoga, ne vidimo razlog zašto ne bismo stavili uzorak lišća i na svoje nokte!?

6. Francuska manikura u zemljanim tonovima

Francuska manikura vječni je klasik, no ako želiš da te tvoji noktići podsjećaju na jesen, klasične bijele vrhove možeš zamijeniti onima u zemljanim nijansama (smeđa, zelena, nešto treće).

7. Točkice

Točkice apsolutno nikada ne izlaze iz mode, samo njihovu boju prilagodi razdoblju godine i uvijek ćeš biti u trendu. 

8. Različita boja svakog nokta

Ako se ne možeš odlučiti koju boju želiš na noktima, zašto ne bi stavila sve?

9. Boja trule višnje

Niti jedna boja nas ne podsjeća na jesen kao boja trule višnje. Tako topla, ali u isto vrijeme odvažna... Ma, obožavamo ju. 

10. Kombinacija različitih nijansi i uzoraka

Ako ti se u dilemi za boje noktiju pridružila i dilema vezana uz uzorke, opet ti savjetujemo da staviš sve koje želiš. Jednom se živi!

Tko jedva čeka idući termin za manikuru?

Ljetni JoomBoos magazin je na kioscima - nikad više poklona, nikad bolje priče, nikad zabavniji posteri!

Pogledajte video dana:

 

Posjeti joomboos.24sata.hr