Otkrivamo: 5 savjeta za savršene obrve!

only_berger/Instagram
Jesi li možda sretnica koja ima savršene obrve; savršene debljine i gustoće pa ih tu i tamo počupšaš pincetom? Jesi li ti jedna od oni koje spadaju u kategoriju cura kojima se ovaj ukras na licu može vidjeti jedino povećalom?
Vidi originalni članak

Kojoj god skupini pripadala, moraš znati da svaki "tip obrva" zahtjeva drugačiju njegu i makeup rutinu. Stoga ti donosimo nekoliko savjeta kako bi obrvama samo upotpunila svoj make up.

1. Ukoliko odmalena muku mučiš s izrazito bujnim obrvama, savjetujemo ti da se prilikom prvog čupanja svakako prepustiš u ruke kozmetičara.

via GIPHY

2. U slučaju da već godinama nisi zadovoljna oblikom obrva koje su inače gušće, žrtvuj se i puštaj ih neko vrijeme kako bi ti netko stručniji mogao napraviti savršen oblik.

3. Također, ukoliko si tamnije puti i boje kose, logično je da će ti takve biti i obrve pa nema potrebe za dodatnim naglašavanjem tamnom olovkom.

via GIPHY

4. Samo ćeš stvoriti kontraefekt, a obrve će umjesto ukrasa na licu postati prvo i jedino što se na tvom licu vidi. Na udaljenosti od šesnaest kilometara.

5. S druge strane, ako si radi izrazito rijetkih obrva primorana uložiti nešto više vremena prilikom šminkanja, od ključne je važnosti najprije olovkom iscrtati pravilan i ujednačen oblik i naravno paziti na boju olovke kako bi mogla uspješno realizirati što prirodniji izgled.

via GIPHY

Donosimo ti nekoliko primjera s Instagrama čije su nas obrve bez obzira na boju, gustoću i oblik - oduševile.

 

 

 

Posjeti joomboos.24sata.hr