Fancy a. f. 2090 pregleda 20. travnja 2018.

Otkrivamo: 5 savjeta za savršene obrve!

only_berger/Instagram

Jesi li možda sretnica koja ima savršene obrve; savršene debljine i gustoće pa ih tu i tamo počupšaš pincetom? Jesi li ti jedna od oni koje spadaju u kategoriju cura kojima se ovaj ukras na licu može vidjeti jedino povećalom?

Kojoj god skupini pripadala, moraš znati da svaki "tip obrva" zahtjeva drugačiju njegu i makeup rutinu. Stoga ti donosimo nekoliko savjeta kako bi obrvama samo upotpunila svoj make up.

1. Ukoliko odmalena muku mučiš s izrazito bujnim obrvama, savjetujemo ti da se prilikom prvog čupanja svakako prepustiš u ruke kozmetičara.

via GIPHY

2. U slučaju da već godinama nisi zadovoljna oblikom obrva koje su inače gušće, žrtvuj se i puštaj ih neko vrijeme kako bi ti netko stručniji mogao napraviti savršen oblik.

3. Također, ukoliko si tamnije puti i boje kose, logično je da će ti takve biti i obrve pa nema potrebe za dodatnim naglašavanjem tamnom olovkom.

via GIPHY

4. Samo ćeš stvoriti kontraefekt, a obrve će umjesto ukrasa na licu postati prvo i jedino što se na tvom licu vidi. Na udaljenosti od šesnaest kilometara.

5. S druge strane, ako si radi izrazito rijetkih obrva primorana uložiti nešto više vremena prilikom šminkanja, od ključne je važnosti najprije olovkom iscrtati pravilan i ujednačen oblik i naravno paziti na boju olovke kako bi mogla uspješno realizirati što prirodniji izgled.

via GIPHY

Donosimo ti nekoliko primjera s Instagrama čije su nas obrve bez obzira na boju, gustoću i oblik - oduševile.

 

 

A post shared by 25|ZG|CRO 🏠 (@jelenamarinovic) on

 

Njeno ime je Paula. Njena misija je inspirirati mlade ljude, motivirati ih i usmjeravati ka dobrome. Paula nije uvijek nasmijana i dobre volje, Paula nije stroj. Nisi ni ti. Dopusti si biti loš i umoran. Dopusti si kiksati, ljenčariti i biti promaja, ali ne zadržavaj se u tome stanju predugo. Dopusti si dan kada ne znaš di gonjaš, ali sutra budi na vrhuncu produktivnosti. Sutra budi pun životnog elana i želje za uspjehom. Ustani na lijevu nogu, a težinu prebaci na desnu! Dopusti si loš dan, ali ne dopusti domino efekt. Živi život punim plućima i budi sretan! #friday#fridaymood#fridayvibes#weekend#mirrorselfie#weekendvibes#lookoftheday#picoftheday#fashion#fashioninsta#fashionista#fashionist#fashioninspo#fashionaddict#fashionlover#style#styleinspo#fashionblogger#styleblogger#ootd#outfitoftheday#outfitinspo#šiksik

A post shared by P.S. (@paulasik) on

 

👅 Good things just keep happening...

A post shared by Lana Jurcevic (@lana_jurcevic) on

 

denim blue 🆗

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

 

Vacay selfie (Glam by Me!)

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on

 

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande) on

 

Only Looking Forward.

A post shared by Ciara (@ciara) on

 

Dfak

A post shared by One And Only Berga (@only_berger) on

 

Hello vama ekips i hello mojoj novoj boji ☺️♥️

A post shared by Andrea Fabric | Croatia (@andreafabricc) on

 

 

Tvoja reakcija?

2 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Avatar dbeber

    dbeber

    najbolje to markerom
  • Avatar Sara_koja_hara

    Sara_koja_hara

    ja sam si ih počupala u 7 osnovne i ne rastu mi niš