Ova cura baš sprda sve one 'savršene' Instagram objave

rianne.meijer / instagram
Instagram i realnost dva su različita svijeta. No, ponekad smo toliko zadivljeni tim savršenim fotkama da potpuno zaboravimo da one, zapravo, baš i nisu toliko savršene
Vidi originalni članak

Već i ptice na grani znaju da je 90 posto objava na Instagramu rezultat savršenog osvjetljenja, dvadeset promijenjenih poza i kuteva te da su sve one barem jednom provučene kroz neku od aplikacija za uređivanje fotki.

I bez obzira na to što smo upoznati sa svime time, još uvijek se uhvatimo u tome da zavidimo nekoj influencerici na njenoj savršenoj koži, tijelu bez grama celulita, besprijekornom makeupu i na svemu ostalome što mislimo da na nama ne valja.

No, amsterdamska influencerica Rianne Meijer odlučila se malo našaliti s tom silnom „savršenošću“ na Instagramu pa je počela objavljivati i one fotke koje se najbolje mogu opisati kao 'Instagram vs. reality', piše Miss7.

Tim objavama bez ustručavanja pokazuje sve svoje nesavršenosti i u prvi plan stavlja svoj podbradak, male grudi, loše prehrambene navike i sve ono što je potpuno normalno, a čega se često sramimo.

"Ovo je samo mali podsjetnik da je svaka slika koju vidite na mom profilu tek jedna od 100 (ili katkad 400) snimljenih i da je sve u pravom kutu, pravoj rasvjeti i pravom filteru. Ništa u vezi sa mnom i ništa u vezi s mojim životom nije savršeno", rekla je Rianne.

Neke od njenih duhovitih, ali i realnih fotki pogledajte u nastavku:

Hvala ti, Rianne, što si nas vratila u realnost!

 

Ljetni JoomBoos magazin je na kioscima - nikad više poklona, nikad bolje priče, nikad zabavniji posteri!

Posjeti joomboos.24sata.hr