Ova cura nevjerojatno sliči Zendayji. Pogledajte joj fotke

xheneta/Twitter
Celebrity dvojnici, okej, ništa novoga. Ali, ipak nam je nekako jako bizarno kad se pojavi netko tko sliči pjevaču, pjevačici, glumici ili youtuberu kojeg pratimo. Isti je slučaj s ovom curom koja neodoljivo sliči Zendayji.
Vidi originalni članak

Aisha Mian je 18-godišnja youtuberica koja je jednim videom uspjela zbuniti i oduševiti cijeli internet. S obzirom na to da joj mnogi cijelo vrijeme govore da izgleda kao Zendaya, odlučila je kopirati njene slavne plesove u autu i video je u par dana postao viralan.

Video je postao viralan

Video, koji je objavila njezina sestra blizanka Jannat, dosad je pregledan više od 5,2 milijuna puta i urnebesan je. Pogledajte je, molim vas, kako pleše. Genijalna je.

Pogledajte te fotke

A onda, ako vam ovo nije dovoljno dobar dokaz sličnosti, pogledajte nekoliko njezinih fotografija usporedno sa Zendayjinima. 

Iako mnogi ovu mladu newyorčanku uspoređuju čak i s Alessiom Carom ili Dua Lipom, najviše ih ipak u njoj vidi Zendayju. Za Seventeen je objasnila kako je sve počelo.

'Ne smeta mi ovo, ja sam Zendayjin fan'

"Prvi put sam čula da me netko usporedio sa Zendayjom otprilike prije dvije godine. Obično me uspoređuju s njom kad furam svoju prirodno kovrčavu kosu. Ne mislim da izgledam kao ona, ali mislim da imam neke crte koje su slične njenima, poput obrva, čeljusti i kose", rekla je Aisha.

Naravno, nije da joj ovo uspoređivanje smeta. Ustvari, ona je veliki Zendayjin fan.

"Veliki sam fan Zendayje još otkako sam je pratila na Disney Channelu i slušala njezinu glazbu. Ona je također velika inspiracija i jedna od onih u koje se ugledam", priznala je.

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

Posjeti joomboos.24sata.hr