Fancy a. f. 670 pregleda 02. srpnja 2019.

Ova cura nevjerojatno sliči Zendayji. Pogledajte joj fotke

xheneta/Twitter

Celebrity dvojnici, okej, ništa novoga. Ali, ipak nam je nekako jako bizarno kad se pojavi netko tko sliči pjevaču, pjevačici, glumici ili youtuberu kojeg pratimo. Isti je slučaj s ovom curom koja neodoljivo sliči Zendayji.

Aisha Mian je 18-godišnja youtuberica koja je jednim videom uspjela zbuniti i oduševiti cijeli internet. S obzirom na to da joj mnogi cijelo vrijeme govore da izgleda kao Zendaya, odlučila je kopirati njene slavne plesove u autu i video je u par dana postao viralan.

Video je postao viralan

Video, koji je objavila njezina sestra blizanka Jannat, dosad je pregledan više od 5,2 milijuna puta i urnebesan je. Pogledajte je, molim vas, kako pleše. Genijalna je.

Pogledajte te fotke

A onda, ako vam ovo nije dovoljno dobar dokaz sličnosti, pogledajte nekoliko njezinih fotografija usporedno sa Zendayjinima. 

Iako mnogi ovu mladu newyorčanku uspoređuju čak i s Alessiom Carom ili Dua Lipom, najviše ih ipak u njoj vidi Zendayju. Za Seventeen je objasnila kako je sve počelo.

'Ne smeta mi ovo, ja sam Zendayjin fan'

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🌱

Objavu dijeli Aisha (@aisha_mian)

"Prvi put sam čula da me netko usporedio sa Zendayjom otprilike prije dvije godine. Obično me uspoređuju s njom kad furam svoju prirodno kovrčavu kosu. Ne mislim da izgledam kao ona, ali mislim da imam neke crte koje su slične njenima, poput obrva, čeljusti i kose", rekla je Aisha.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Let’s glooo

Objavu dijeli Aisha (@aisha_mian)

Naravno, nije da joj ovo uspoređivanje smeta. Ustvari, ona je veliki Zendayjin fan.

"Veliki sam fan Zendayje još otkako sam je pratila na Disney Channelu i slušala njezinu glazbu. Ona je također velika inspiracija i jedna od onih u koje se ugledam", priznala je.

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    Kaaaaj? :O hahahaha