Ova kratko-duga frizura je veliki hit 2022. godine

Bianca Hillier/instagram
Ako imaš želju promijeniti svoju frizuru, ali se ipak ne želiš odreći svoje duge kose, nastavi čitati članak jer ti donosimo jednu super ideju za frizuru koja kombinira najbolje od kratke i duge kose
Vidi originalni članak

Jedna od najtežih odluka u svijetu frizura zasigurno je ona o tome želimo li imati kratku ili dugu kosu. Upravo ta neodlučnost navela je frizere diljem svijeta da osmisle rješenje za frizuru koja će nam omogućiti jedno i drugo. I zaista su ga osmislili! Radi se o frizuri naziva 'butterfly cut' koja kombinira jedan kratki i jedan dugi sloj kose, piše Her.

Iako je tek veljača, mnogi frizeri već sad smatraju kako će ovaj trend biti najpopularniji u 2022. godini. Ova frizura sastoji se od dva 'sloja' kose. Prvi, gornji, sloj dužine je do brade ili malo ispod nje, dok donji sloj kose ostaje iste dužine kao i prije. Ovakav način oblikovanja kose omogućuje ti da zadržiš dužinu, ali da svejedno istakneš oblik svog lica.

'Butterfly cut' frizuru iznimno je lako održavati, a ako jedan dan želiš isfurati kratku bob frizuru, donji, dugi sloj kose, samo skopčaš ispod kraćeg sloja. 

Ovu frizuru isfurale su već Margot Robbie, Hailey Steinfeld, ali i zvijezda serije 'Euphoria', Sydney Sweeney.

Tko jedva čeka idući termin kod frizera?

 

POGLEDAJTE JEDNU EPIZODU 'TEINIH DNEVNIKA':

Posjeti joomboos.24sata.hr