Ovi horoskopski parovi imaju najsretnije brakove

canva/youtube
Svi mi imamo neke određene kvalitete koje tražimo kod budućeg partnera. No, mnogi smatraju kako je dio osobnosti i horoskopski znak, stoga u nastavku donosimo devet horoskopskih parova koji najbolje funkcioniraju u braku, ako se pita astrologe
Vidi originalni članak

Kada je riječ o dugotrajnim vezama, postoji cijelo čudo faktora koji utječu na to koliko će ta veza biti uspješna i hoće li ona biti okrunjena brakom ili ipak možda neće. Mnogi će se u tome osloniti i na kompatibilnost horoskopskih znakova kojima pripada njihov partner, piše Elite Daily. Stoga, u nastavku donosimo devet kombinacija horoskopskih znakova za koje je najizglednije da će njihova veza prerasti u nešto više.

1. Rak i Riba

Ne postoji niti jedan horoskopski znak koji je toliko romantičan kao što je Riba. No, upravo zbog toga, Riba će ponekad pretjerati s izljevima pažnje i emocija što drugoj strani možda ne odgovara i tako dolazi do prekida, a Riba ostaje slomljenog srca. Ali, tada tu nastupa Rak, koji je, bez obzira na svoju tvrdu ljušturu, jedna nježna i ranjiva osoba. Rak i Riba na taj način stvaraju jednu emotivnu vezu prepunu uzajamnog poštovanja.

2. Ovan i Lav

Ovo su dva vatrena znaka koja od života žele dobiti najviše moguće. Oboje, također, žele avanturističkog partnera koji će s njima obići svijet uzduž i poprijeko.

via GIPHY

3. Bik i Jarac

Bik je onaj znak koji najviše teži vlastitom domu i sigurnosti toga doma. Njegov san je izgraditi najsigurniji i najluksuzniji dom koji može i imati nekoga s kim će taj dom podijeliti. Tu mu je idealan partner Jarac, koji žudi za sigurnošću i partnerom s kojim će graditi obitelj.

4. Blizanci i Vaga

I za Blizance i za Vage najveći strah je vezivanje i upadanje u rutinu. Oba ova znaka traže partnera koji će ih non stop poticati na to da budu bolji i s kojim im nikada neće ponestati tema za razgovor. Iako Vaga ponekad treba vrijeme za sebe, to Blizancima daje prostora da se posvete svojim hobijima i zanimanjima. Savršen balans!

via GIPHY

5. Djevica i Bik

Za Djevicu je teško naći partnera koji udovoljava njenim standardima i koji u isto vrijeme može primiti konstruktivnu kritiku. S druge strane, Bik je u isto vrijeme dovoljno tvrdoglav i ponosan bez da tu kritiku Djevice uzima previše k srcu. Dakle, savršeno!

6. Škorpion i Jarac

Škorpion u mnogim vezama želi biti dominantniji partner, ali kada upozna Jarca, shvati da je, zapravo, najsretniji u vezi s balansiranom dinamikom. Ono što odnos ovog para čini stabilnim je to što Škorpion želi u potpunosti otvoriti svoje srce i potpuno moći vjerovati nekome, a Jarac mu to sve omogućuje.

via GIPHY

7. Vodenjak i Strijelac

Oba ova znaka iznimno cijene svoju slobodu i vrijeme samo za sebe i potrebno im je da nađu partnera koji to razumije. S obzirom na to da oboje žele isto, ne postoji pritisak da se nekome moraju prilagođavati na silu. Stoga, Vodenjak i Strijelac su idealni za dug i miran suživot.

8. Vodenjak i Ovan

Kada se ova dva znaka "spoje", poštuju „čudaka“ u onom drugom i zaista cijene to što su pronašli jedinstvenu srodnu dušu za sebe. Ovan iznimno cijeni to što se Vodenjak brzo, na zabavan način, može prilagoditi bilo kojoj situaciji, dok Vodenjak cijeni to što mu Ovan pruža vrijeme i prostor samo za sebe.

9. Blizanci i Strijelac

Strijelac voli to što su Blizanci jedan od najkomunikativnijih i najživahnijih znakova, što znači da su gotovo uvijek raspoloženi za avanture koje predloži. Kada se ova dva znaka upoznaju, prvo pitanje koje si postave je sigurno – gdje si ti bio cijelog mog života?!

via GIPHY

Jesi li ti već pronašao/pronašla svoju srodnu dušu? Što kaže horoskop?

 

 

Ljetni JoomBoos magazin je na kioscima - nikad više poklona, nikad bolje priče, nikad zabavniji posteri!

Ljetni JoomBoos magazin je na kioscima - nikad više poklona, nikad bolje priče, nikad zabavniji posteri!

 

Posjeti joomboos.24sata.hr