Ovih pet božićnih filmova nam uskoro stiže na Netflix

canva/youtube
Iako se čini da su nam Božić i božićni blagdani još daleko, vjerujte nam, nećemo se stići ni okrenuti, a već će doći prosinac. Stoga, u nastavku vam donosimo popis od pet filmova koji uskoro stižu na Netflix kako bi nas ubacili u blagdansko raspoloženje
Vidi originalni članak

Sada kada je napokon zahladilo, možemo se početi pripremati za blagdansku euforiju koja će nas dočekati čim se okrenemo. Mi smatramo da je te pripreme najbolje započeti blagdanskim filmovima, stoga smo na BuzzFeedu za vas pronašli deset blagdanskih filmova koji nam na Netflix stižu u studenom i prosincu kako bi nas sve pripremili za najljepše doba godine. 

1. Love Hard

Ovo je romantična komedija o djevojci (Nina Dobrev) koja otputuje na drugi kraj države kako bi se uživo našla s dečkom kojeg je upoznala online. No, kada je došla, shvaća je da je prevarena i da se osoba s kojom se dopisivala pretvarala da je netko drugi. Ali da ne bi sve propalo, prevarant ju je odlučio upoznati s pravom osobom zbog koje je djevojka došla, ali se zauzvrat prvo morala pretvarati da je djevojka tog prevaranta. 

Ovaj film na Netflix nam stiže 5. studenoga.

2. Father Christmas Is Back

U ovoj urnebesnoj obiteljskoj komediji, četiri zavađene sestre naučit će lekciju iz obiteljskog zajedništva kada se njihov davno izgubljeni otac pojavi za Božić u njihovom obiteljskom dvorcu. Ova komedija na Netflix stiže 7. studenoga,

3. The Claus Family

"Kada se djed najednom razboli, mrzitelj svih blagdana Jules otkriva tajnu o čarobnom nasljeđu svoje obitelji i shvaća da samo on može spasiti Božić", stoji u Netflixovom službenom opisu ovog filma koji nam stiže 1. studenoga.

4. A Boy Called Christmas

Ovaj film baziran je na istoimenoj knjizi Matta Haigha i priča nam priču o podrijetlu Djeda Mraza kroz avanture kroz koje je prolazio dok je bio dječak. Film nam na Netflix stiže 24. studenoga.

5. Single All the Way

U ovoj romantičnoj komediji, Peter odlazi u posjet svojoj obitelji za praznike i nagovara svog prijatelja Nicka da mu glumi dečka kako bi ga obitelj prestala zadirkivati zbog toga što je 'single'. No, situacija se zakomplicira kada Peteru mama namjesti spoj na slijepo. Ova komedija na Netflix dolazi 2. prosinca.

Pogledajte što znamo o ovom filmu:

 

Ljetni JoomBoos magazin je na kioscima - nikad više poklona, nikad bolje priče, nikad zabavniji posteri!

POGLEDAJTE VIDEO DANA: 

 

Posjeti joomboos.24sata.hr