Ovo je pet super načina na koje možeš kombinirati tajice

nadiaanya,dorica505/Instagram
Tajice više nisu rezervirane samo za vježbanje i kućne outfite i to nas jako veseli. Ako želiš znati kako na stylish način iskombinirati svoje omiljene tajice za svakodnevne aktivnosti, nastavi čitati
Vidi originalni članak

Tajice su jedan od onih odjevnih komada koji, jednom kada uđu u naše ormare, više iz njih nikada ne izlaze. Osim što su preudobne, iznimno su stylish i izgledaju odlično u gotovo svakoj kombinaciji. S obzirom na to da ćemo uskoro zagaziti u jesen, na Miss7 smo pronašli pet jesenskih outfita u koje možeš uključiti svoje omiljene tajice. Evo pet načina na koje ih možeš nositi.

1. Tajice i oversized košulja

Tajice odlično ističu svu raskoš oversized košulje. A ako ovoj kombinaciji dodaš i odgovarajući nakit, zablistat ćeš u svakoj dnevnoj i večernjoj prilici. 

2. Tajice i blazer

Tajice možeš iskombinirati i uz omiljene salonke, obični T-shirt i blazer. Tako ćeš biti spremna na apsolutno svaku situaciju u kojoj se nađeš - od kave s prijateljicom pa sve do poslovnog sastanka. 

3. Tajice i prošivena jakna

Jedan od najvećih hitova prijelaznog razdoblja, kojeg ponekad možemo nositi i u zimi, je prošivena jakna s elementima vojničkog stila. Tajice će odlično istaknuti voluminoznost ove zanimljive jakne.

4. Tajice i puloveri

Najudobnija, a u isto vrijeme efektna kombinacija, zasigurno je ona tajica i pletenih pulovera i džempera. Svoj outfit na viši nivo možeš podići nakitom ili nekom cool torbicom.

5. Tajice i baloner 

Vječno trendi baloner i ultra udobne tajice - ima li bolje kombinacije? Mi zaista mislimo da nema! Za ovakvu neodoljivu kombinaciju nije potreban nikakav dodatan komentar.

Koju od ovih kombinacija ćeš prvu isfurati?

 

Ljetni JoomBoos magazin je na kioscima - nikad više poklona, nikad bolje priče, nikad zabavniji posteri!

 

Posjeti joomboos.24sata.hr