Ovo su sve kuće Meghan i Harryja?

keepingupwithroyals / instagram
Nedavno smo pisali o seoskoj kolibi u kojoj Meghan i princ Harry privremeno borave, a sad vam donosimo popis svih kuća u kojima par živi
Vidi originalni članak

Jedna kuća nije dovoljna, pogotovo kad ste dio kraljevske obitelji. Jer, zašto bi se zadovoljili jednom kad ih možete imati tri. Četiri, pet, šest...

Tako i Meghan Markle i princ Harry imaju nekoliko različitih rezidencija u kojima žive, u kojima privremeno borave ili pak ugošćuju svoje celebrity prijatelje, a ovo je popis svih mjesta na kojima boravi mladi bračni par, piše Cosmopolitan.

Frogmore 'koliba'

Ova kuća nalazi se oko 50 kilometara izvan Londona, a nazivati je kolibom opasno je podcjenjivanje. Ova je kuća dio Windsor Estatea, gdje Kraljica Elizabeta II. provodi prilično mnogo vremena. Također se nalazi pored Frogmore Housea, gdje su Meghan i Harry imali svadbeni prijem. 

U ovoj kući trenutno ne žive jer je renoviraju, kako bi bila pogodna za život njihovoj uskoro proširenoj obitelji, a kad renovacija bude gotova, par bi trebao i službeno useliti u svoj dom iz snova. Jedan od njih, okej.

Nottingham 'koliba'

Koliba, ili bolje rečeno jako, jako velika kuća, trenutni je dom Meghan i Harryja, a nalazi se unutar Kensington palače. Njihov dio palače nalazi se pored doma princa Williama i Kate Middleton, a baš zbog nedostatka privatnosti mladi par je odlučio odseliti iz Nottinghama.

The Cotswold 'koliba'

Još jedna 'koliba', ovoga puta nešto sličnija kolibi nego palači, nalazi se na selu i paru služi kao mjesto gdje rado i često ugošćuju svoje slavne prijatelje. Iako je koriste za odmor češće nego za život, ovo je mjesto na koje bježe od javnosti i na kojem odmaraju dušu. O toj kući pisali smo nedavno, jer su fotke ovog dugo skrivanog utočišta napokon objavljene javnosti.

Luckington Court

Iako ovo zapravo nije njihova kuća, prošle se godine naveliko šuškalo da je upravo ovo mjesto gdje će Meghan i Harry preseliti iz Kensingtona. Ova vila nalazi se pored Highgrove Housea, gdje je Harry proveo većinu djetinjstva, pa je nekima baš to mjesto imalo smisla za njihov novi dom. Btw, ovo je mjesto na kojem su snimljeni 'Ponos i predrasude'.

York Cottage

Početkom 2018. šuškalo se da će kraljica Elizabeta II. Meghan i svom unuku Harryju ustupiti ovu kuću koja se nalazi u Sandringhamu. Kate i William imaju jednu kuću u tom području, gdje kraljevska obitelj često provodi blagdane, ali plan je očito propao. Plus, ova je kuća navodno ukleta pa i bolje da nisu ondje odselili...

Adelaide 'koliba'

Ovo je još jedna 'koliba' (malo nam se plače kad ove kućerine nazivamo kolibama...) koju je Kraljica navodno poklonila Harryju i Meghan nakon vjenčanja, no opet, to je bila tek teorija koja je propala, jer su ipak odlučili živjeti u Frogmoreu!

Blagdanski broj JoomBoos Videostar magazina konačno je vani i prepun je ekskluzivnih priča. Uz to, unutra su i blagdanske čestitke na koje možete upisati poruke, želje i pitanja za JoomBoos youtubere i poslati ih za JoomBoos na adresu 24sata, Oreškovićeva 6H/1, 10020 Zagreb, a najkreativnije ćemo nagraditi genijalnim JoomBoos čarapama. Požurite po svoj magazin koji možete naći na svim kioscima! 

Posjeti joomboos.24sata.hr