Postani majstor: 7 grešaka koje radiš na Snapchatu

Ovih šest grešaka možda radiš na Snapchatu, a da ih nisi ni svjestan/na!
Vidi originalni članak

Popularna mobilna aplikacija Snapchat danas ima 187 milijuna aktivnih korisnika. Najveća prednost ove aplikacije je slanje fotografija i videozapisa koji će nestati za deset sekundi. Ako si ti jedan/na od onih koja pošalje desetke njih na dnevnoj bazi, onda svakako moraš pročitati sedam grešaka koje radiš na Snapchatu, a vjerojatno ih uopće nisi svjestan/na. 

1. Predugi story. Svi oni koji traju toliko dugo da na ekran moraš kliknuti više od deset puta jednostavno nitko ne želi gledati. 

via GIPHY

2. Ponavljanje storya. Ista priča je s ponavljanjem stvari koje smo svi vidjeli već sto puta i nikom nisu zanimljive. 

3. Ponavljanje filtera. Svi znamo koji filteri postoje i kada ponoviš neki deset puta vrlo vjerojatno više nije zanimljiv. 

via GIPHY

4. Ignoriranje. Postoje i oni korisnici koji će apdejtat svoj story svakih pet minuta, ali neće pogledati što si im poslao sljedeća tri dana. Nemoj biti takva osoba. 

5. Slanje provokativnih fotografija. Nemoj biti jedna od onih osoba koja jedino koristi Snapchat za slanje provokativnih i golih fotografija. Uostalom, to baš i nije najpametnija ideja jer te fotke mogu procuriti. Budi pametan/na!

via GIPHY

6. Slanje fotografija s kojima ćeš osramotiti prijatelje. So not funny. Zamisli da se ti nalaziš u njihovoj poziciji!

7. Hrana. Okej, kužimo da nekada voliš slikati hranu pogotovo, no to postane super naporno kada svi znaju što si jeo za doručak, ručak i večeru. Booooring! 

via GIPHY

Pogledaj što donosi nova verzija Snapchata i saznaj što znače emoji na Snapchatu!

Jesi li već kupio novi broj omiljenog JoomBoos Videostar magazina? Brzo jer je upravo na kioscima! 

MEGA POKLON:  Uz novi JoomBoos magazin dobivaš  na dar i prvi youtuberski kalendar! Fotkaj se s prvim youtuberskim kalendarom i objavi fotku na Instagramu uz #videostarmagazin. Najkreativniji će osvojiti JoomBoos jastuk ili majicu ISTI SAN!  Klikni reakciju i reci nam što TI misliš! Komentiraj, lajkaj, uživaj ;) 
 

 

Posjeti joomboos.24sata.hr