Potrošila 85 tisuća kuna da bi postala Disneyeva princeza!

Zahvaljujući neobičnom hobiju može se transformirati u koji god lik poželi...
Vidi originalni članak

Sarah Ingle ima 25 godina i jedan životni san - postati prava princeza u Disney Worldu. Kako bi ga ostvarila do sad je potrošila preko 14 tisuća dolara (oko 85 tisuća kuna)!

U njezinom ormaru nalazi se 17 kostima i čak 16 pari krila uz koje se transformira u Snjeguljicu, Elsu ili bilo koju drugu Disneyevu princezu. Za svaku transformaciju joj je potrebno oko tri sata, a najdraža uloga joj je ona Ariel iz Male sirene.

Sarah tvrdi kako je rođena s ogromnim očima, srcolikim licem koje je karakteristično za sve ove princeze, malim nosom i punim usnama te kako su je ljudi oduvijek uspoređivali s lutkom. Upravo je zato i došla na ideju da počne raditi kao animatorica na dječjim rođendanima imitirajući omiljene likove iz Disneyevih crtića, piše Daily Mail.

- Ništa me ne usrećuje više od oduševljenog pogleda na dječjim licima kada ugledaju svoju omiljenu princezu na vlastitom rođendanu - kaže Sarah.

Kako bi njezin lik bio potpun, često joj se pridruži i njezin dečko Derek koji se rado oblači u različite prinčeve. Zajedno su pokrenuli i agenciju putem kojih ih se može iznajmiti za različite događaje, a cijena druženja s princezom koju god poželite je 145 dolara (oko 900 kuna).

Osim ovog vikend posla, tijekom tjedna Sarah imao stalni posao u marketingu. 

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Posjeti joomboos.24sata.hr