Fancy a. f. 101 pregleda 25. srpnja 2016.

Potrošila 85 tisuća kuna da bi postala Disneyeva princeza!

Princeza
Potrošila 85 tisuća kuna da bi postala Disneyeva princeza! Potrošila 85 tisuća kuna da bi postala Disneyeva princeza! Potrošila 85 tisuća kuna da bi postala Disneyeva princeza! Potrošila 85 tisuća kuna da bi postala Disneyeva princeza! Potrošila 85 tisuća kuna da bi postala Disneyeva princeza!

Zahvaljujući neobičnom hobiju može se transformirati u koji god lik poželi...

Sarah Ingle ima 25 godina i jedan životni san - postati prava princeza u Disney Worldu. Kako bi ga ostvarila do sad je potrošila preko 14 tisuća dolara (oko 85 tisuća kuna)!

U njezinom ormaru nalazi se 17 kostima i čak 16 pari krila uz koje se transformira u Snjeguljicu, Elsu ili bilo koju drugu Disneyevu princezu. Za svaku transformaciju joj je potrebno oko tri sata, a najdraža uloga joj je ona Ariel iz Male sirene.

Princeza | Autor: Olivia Rodrigo Instagram Olivia Rodrigo Instagram

Sarah tvrdi kako je rođena s ogromnim očima, srcolikim licem koje je karakteristično za sve ove princeze, malim nosom i punim usnama te kako su je ljudi oduvijek uspoređivali s lutkom. Upravo je zato i došla na ideju da počne raditi kao animatorica na dječjim rođendanima imitirajući omiljene likove iz Disneyevih crtića, piše Daily Mail.

- Ništa me ne usrećuje više od oduševljenog pogleda na dječjim licima kada ugledaju svoju omiljenu princezu na vlastitom rođendanu - kaže Sarah.

Princeza | Autor: Olivia Rodrigo Instagram Olivia Rodrigo Instagram

Kako bi njezin lik bio potpun, često joj se pridruži i njezin dečko Derek koji se rado oblači u različite prinčeve. Zajedno su pokrenuli i agenciju putem kojih ih se može iznajmiti za različite događaje, a cijena druženja s princezom koju god poželite je 145 dolara (oko 900 kuna).

Osim ovog vikend posla, tijekom tjedna Sarah imao stalni posao u marketingu. 

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Tvoja reakcija?

2 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • tija6602

    To je pomalo ludo
  • tija6602

    To je pomalo ludo