Pretvori mobitel u pravi kontroler i neka zabava počne

Ubaci igru u plejku, zgrabi pametni telefon ili tablet i okruži se s prijateljima jer odsada ti za igranje na PlayStation4 ne trebaju kontroleri.
Vidi originalni članak

Subota navečer je i frendovi ti dolaze na gaming večer, a ti imaš samo dva kontrolera za plejku? Ne brini jer više nećeš morati izvlačiti društvene igre poput Čovječe ne ljuti se ili Monopolyja.

Društvene igre su evoluirale. Više nije potrebno vući za sobom kutije s klasičnim društvenim igrama kako bi se cijelo društvo zabavljalo jer PlayLink pretvara gotovo svaki pametni telefon i tablet u pravi kontroler koji vam omogućuje igranje s puno više ljudi nego inače. 

Umjesto kupovanja dodatne konzole ili nekog drugog hardvera, sve što vam je potrebno je mobilna aplikacija. Stvar je vrlo jednostavna, spojite PlayStation4 na telku i zgrabite mobitele jer zabava može početi. 
 
Na PlayStation4 skinite kompatibilnu igru, a PS4 će sinkronizirati sve uređaje putem WiFi-ja i u samo nekoliko sekundi ih pretvoriti gaming alat. 

PlayLink je dio PlayStation Plus servisa pa moraš imati pretplatu. Izabrati PlayLink igru koju želiš isprobati s društvom i preuzmi aplikaciju za iOS ili Android. Zatim izaberi PlayLink mod u meniju PS4 te slijedi upute kako bi mobitele ili tablete pretvorio u kontrolere. A zabave neće manjkati uz precool igre koje te čekaju na Sonyjevim službenim stranicama.

Ako ti je neugodno pjevati na karaokama pred nepoznatim ljudima, a dosta ti je pjevanja u četku za kosu ili pod tušem, Singstar Celebration je igra za tebe. Pozovi do osam prijatelja kod sebe doma, pretvorite svoje mobitele u mikrofone i zapjevajte najveće hitove. Pokaži da si nova pjevačka zvijezda i otpjevaj duet i snimi svoju izvedbu i pohvali se u zajednici na mreži. 

Svjetla pozornice nisu za svakoga pa ne brini jer je tu i zanimljivi kviz 'Knowledge is Power'. Okini selfie i uđi u Piramidu znanja. Porazi svoje prijatelje odgovarajući na pitanja brže od njih, posluži se svim trikovima kako bi ih porazio i spletkari s ostalim igračima jer slava ti je pred nosom, a pobjednik može biti samo jedan.

Ludo se zabavi i otkrij što tvoj i frendovi i obitelj stvarno misle o tebi u igri 'That's you'. Odgovori na više od 1000 urnebesnih pitanja, sudjeluj u genijalnim challengeima i skupljaj bodove. Osim ovih igara, možeš zaigrati i 'Hidden agenda' i krenuti u lov na poznatog ubojicu. Pripremi se jer nikad ne znaš što vreba iz mraka. Koliko daleko si spreman ići kako bi uhvatio ubojicu otkrij u napetom trileru koji možeš igrati s do pet prijatelja. 

 

 

Klikni reakciju i reci nam što TI misliš! Komentiraj, lajkaj, uživaj ;)

Posjeti joomboos.24sata.hr