Fancy a. f. 311 pregleda 04. prosinca 2017.

Pretvori mobitel u pravi kontroler i neka zabava počne

Ubaci igru u plejku, zgrabi pametni telefon ili tablet i okruži se s prijateljima jer odsada ti za igranje na PlayStation4 ne trebaju kontroleri.

Subota navečer je i frendovi ti dolaze na gaming večer, a ti imaš samo dva kontrolera za plejku? Ne brini jer više nećeš morati izvlačiti društvene igre poput Čovječe ne ljuti se ili Monopolyja.

 | Autor: JoomBoos, Pixell, Canva JoomBoos, Pixell, Canva

Društvene igre su evoluirale. Više nije potrebno vući za sobom kutije s klasičnim društvenim igrama kako bi se cijelo društvo zabavljalo jer PlayLink pretvara gotovo svaki pametni telefon i tablet u pravi kontroler koji vam omogućuje igranje s puno više ljudi nego inače. 

 | Autor: PlayLink PlayLink

Umjesto kupovanja dodatne konzole ili nekog drugog hardvera, sve što vam je potrebno je mobilna aplikacija. Stvar je vrlo jednostavna, spojite PlayStation4 na telku i zgrabite mobitele jer zabava može početi. 
 
Na PlayStation4 skinite kompatibilnu igru, a PS4 će sinkronizirati sve uređaje putem WiFi-ja i u samo nekoliko sekundi ih pretvoriti gaming alat. 

PlayLink je dio PlayStation Plus servisa pa moraš imati pretplatu. Izabrati PlayLink igru koju želiš isprobati s društvom i preuzmi aplikaciju za iOS ili Android. Zatim izaberi PlayLink mod u meniju PS4 te slijedi upute kako bi mobitele ili tablete pretvorio u kontrolere. A zabave neće manjkati uz precool igre koje te čekaju na Sonyjevim službenim stranicama.

 | Autor: PlayLink PlayLink

Ako ti je neugodno pjevati na karaokama pred nepoznatim ljudima, a dosta ti je pjevanja u četku za kosu ili pod tušem, Singstar Celebration je igra za tebe. Pozovi do osam prijatelja kod sebe doma, pretvorite svoje mobitele u mikrofone i zapjevajte najveće hitove. Pokaži da si nova pjevačka zvijezda i otpjevaj duet i snimi svoju izvedbu i pohvali se u zajednici na mreži. 

Svjetla pozornice nisu za svakoga pa ne brini jer je tu i zanimljivi kviz 'Knowledge is Power'. Okini selfie i uđi u Piramidu znanja. Porazi svoje prijatelje odgovarajući na pitanja brže od njih, posluži se svim trikovima kako bi ih porazio i spletkari s ostalim igračima jer slava ti je pred nosom, a pobjednik može biti samo jedan.

 | Autor: PlayLink PlayLink

Ludo se zabavi i otkrij što tvoj i frendovi i obitelj stvarno misle o tebi u igri 'That's you'. Odgovori na više od 1000 urnebesnih pitanja, sudjeluj u genijalnim challengeima i skupljaj bodove. Osim ovih igara, možeš zaigrati i 'Hidden agenda' i krenuti u lov na poznatog ubojicu. Pripremi se jer nikad ne znaš što vreba iz mraka. Koliko daleko si spreman ići kako bi uhvatio ubojicu otkrij u napetom trileru koji možeš igrati s do pet prijatelja. 

 

 

Klikni reakciju i reci nam što TI misliš! Komentiraj, lajkaj, uživaj ;)

 | Autor:

Tvoja reakcija?