Reci ne: Zašto trebaš izbjeći seks na prvom spoju

Pinterest
Ovo su razlozi zašto trebaš izbjeći seks na prvom spoju.
Vidi originalni članak

Iako ti je možda druga polovica toliko privlačna da bi je odmah odveo/la u krevet ili u neki mračan haustor, probaj se suzdržati. Naime, koliko god te druga osoba možda želi u jednu ruku se i ona nada odbijanju. Zašto? Zato što svi volimo dobar seks, ali svi volimo i izazov i kada se moramo pomučiti da nekog zavedemo. Slađe je. 

via GIPHY

- Prvi put kada sam izašao s curom za koju sam se totalno zagrijao, nadam se da će me na kraju spoja pozvati kod sebe. Kada to nije napravila bio sam ugodno iznenađen unatoč svojim očekivanjima. Na kraju sam shvatio da i ja želim pričekati- ispričao je za YourTango.com, Ethan (29). 

A onda kada se napokon to dogodi, nakon nekog vremena čekanja seks će vam biti puno intenzivniji i intimniji jer će te se bolje poznavati. Uostalom na prvom spoju ni nema toliko kemije između dvije osobe koliko ima na trećem ilil četvrtom.

via GIPHY

Također, ne znaš seksualnu povijest osobe s kojom ćeš spavati, ni ima li ta osoba spolne bolesti. Zato se uvijek trebaš štiti i koristiti kondom! 

Naravno da ćeš ti napraviti po svojem, no nekada samo razmisli glavom prije nego što odlučiš nešto napraviti. 

 

Stigao nam novi broj JoomBoos VideoStar magazina u kojem smo, samo za vas, pripremili hrpu iznenađenja. Možete odabrati između dvije naslovnice. Na jednoj se nalazi zločesti dečko YouTubea Logan Paul, a na drugoj jedna od najpopularnijih hrvatskih YouTuberica SaamoPetra

Na više od 120 strana pročitajte ekskluzivni intervju s popularnim YouTuberom Davorom Gerbusom i saznajte kako se nosi s hejterima. Tu je i intervju s licem s naslovnice - Petrom Dimić koja samo za vas otkriva kako pronaći pravu ljubav. 

U novom broju pročitajte i avanturu života JoomBoos novinarke Neli, koja je s 19 godina stavila ruksak na leđa i hrabro se uputila u Indiju. 

Bratska ljubav jedna je od najboljih i najiskrenijih veza, no ponekad nas braća i sestre izluđuju. Doznaj kako preživjeti s njima pod istim krovom. Svi znamo da nije lijepo manipulirati s roditeljima, ali JoomBoos daje trikove kako da ti ipak starci ispune svaku želju. 

Ne propusti odlične modne savjete i pročitaj kako isfurati jednu od najpopularnijih boja sezone. Otkrij pedeset nijansi žute i saznaj kako uvijek biti trendi u školi. 

U petak na kioscima potraži i super cool dar - personalizirane kartice s motivacijskom porukom koju su ručnu potpisali najpoznatiji hrvatski YouTuberi. 

 

Posjeti joomboos.24sata.hr