Bez srama 2960 pregleda 29. ožujka 2018.

Dobar dan, mogu dobit kondome: Kupi ih bez blamiranja

Želiš da ti seks bude siguran, a to znači da moraš otići kupiti kondome. Sama pomisao na to stvara ti grč u želucu jer i sam znaš da ćeš se osramotiti kao nikad. Nauči kako ne propasti u zemlju za vrijeme kupovanja kondoma.

Kupovanje kondoma tiče se i dečki i cura. Razmišljanje o kontracepciji odgovorno je razmišljanje i baš zbog toga ne trebate osjećati sram ili nelagodu kada idete kupovati kondome. Uz ova četiri savjeta kako kupiti kondome potpuno se riješite tog straha.

via GIPHY

1. Ne radiš ništa ilegalno

Kupovanje kondoma je najnormalnija stvar, nije kao da ideš opljačkati banku ili nešto drugo. Kontracepcija je pametna odluka jer nitko ne želi imati "kinder surprise" ili pokupiti neku spolnu bolest.

via GIPHY

2. Ako si cura, ne treba ti biti bed

Jednako je odgovorno kada cure kupuju kondome, pa čak i kada nose jedan sa sobom za svaki slučaj. Ovo samo pokazuje da se brineš o vašoj zajedničkoj stvari i ne treba te biti sram zbog toga.

via GIPHY

3. Nećeš pogriješiti ni sa Ultra thin verzijom

Jeftini kondomi od 10 kuna sasvim su u redu, ali ih je teže staviti jer su tanki. Najbolja opcija je ona od 20 kuna od poznatih proizvođača. Ultra thin verzija je također ful sigurna, ne morate se brinuti.

via GIPHY

4. Pitaj prodavačicu za savjet

Nema te razloga biti sram i u redu je ako pitaš za pomoć, pa čak i kada su kondomi u pitanju. Tete u dućanu su se već ionako svega naslušale, pa im neće biti čudno što ih pitaš takve stvari.

via GIPHY

 

Nova vrsta kontracepcije: 6 činjenica o ritmičkoj metodi

7 stvari koje trebaš znati prije masturbiranja za vrijeme menstruacije

Djevica sam: Trebam li ići ginekologu?

10 zanimljivih činjenica o kakici

Stigao nam novi broj JoomBoos VideoStar magazina u kojem smo, samo za tebe, pripremili hrpu iznenađenja. Možeš odabrati između dvije naslovnice. Na jednoj se nalazi zločesti dečko YouTubea Logan Paul, a na drugoj jedna od najpopularnijih hrvatskih YouTuberica SaamopetraaU petak na kioscima potraži i super cool dar - personalizirane kartice s motivacijskom porukom koju su ručnu potpisali najpoznatiji hrvatski YouTuberi.  

 | Autor:

Tvoja reakcija?

2 Komentar/a

Pročitaj sve
  • leoni98

    Onak, nek se decki pobrinu za to, pa necu ih ja kupovat 😡
  • lukas30

    ...WTF