Bez srama 8506 pregleda 29. ožujka 2018.

7 stvari koje trebaš znati prije masturbiranja za vrijeme menstruacije

PMS
Dreamstime

Masturbiranje je dobar način da saznaš neke stvari o svom tijelu i da istražiš što voliš kada dođe do sexy aktivnosti. Ako si već eksperimentirala sa svojim tijelom, znaš da oni dani u mjesecu mogu ubiti atmosferu, ali zapravo ne mora predstavljati nikakav problem. Ovih sedam stvari moraš znati prije nego što se upustiš u masturbiranje za vrijeme menstruacije.

1. Može biti nereda

Možda je ovo očito, ali ako već to prije nisi radila, moramo te upozoriti na nered. Krvi može biti posvuda, po plahtama, po tvojoj odjeći i rukama. Ne plašimo te, ali to je nešto čega moraš biti svjesna da si znaš cijelu situaciju učiniti boljom i manje neurednom.

via GIPHY

2. Sve je u lokaciji

Ako inače voliš biti intimna u krevetu, možda ovaj put to nije najbolje mjesto. Ako ipak preferiraš svoj krevet, možda bi bilo najbolje da staviš ručnik ispod i opremiš se maramicama. Možda bolje da probaš u kadi ili pod tušem? 

via GIPHY

3. Lakše je s gaćicama

Ako nosiš uloške i ne želiš da krvi bude posvuda, masturbiranje preko gaćica je jedna opcija. 

4. Seksi igračke nisu najbolja opcija

Seksi igračke ne upijaju krv pa neće zaustaviti krvarenje. Ako se odlučiš za korištenje seksi igračaka, moraš ih dobro oprati prije i nakon. Krv može ući u sve dijelove igračke, a to nije higijenski.

via GIPHY

5. Tampone voliš ili mrziš

Ako nosiš tampone, možda je najbolje da ga ostaviš unutra dok masturbiraš da sve bude uredno koliko je moguće. Ako se odlučiš za tu opciju, onda znaš da ne možeš raditi ništa drugo osim stimulacije klitorisa. 

6. Drugačije je s prstima

Samozadovoljavanje prstima vjerojatno je najneurednije. Dobro operi ruke da bi sve bilo higijenski. Ako želiš biti ekstra čista, možeš staviti kondom na prste.

7. Bez ruku?

Umjesto svojih ruku možeš koristiti nešto drugo, kao na primjer glavu tuša. Samo zapamti da ga ne želiš staviti tamo dolje, to bi bilo bolno i poprilično nemoguće. 

via GIPHY

IDU DANI, a Ivan Zak ima novu pjesmu

Samo za najhrabrije: Nebeski bazen sa staklenim dnom

Koliko se dobro sjećaš scena iz serije Isti san?

Stigao nam novi broj JoomBoos VideoStar magazina u kojem smo, samo za tebe, pripremili hrpu iznenađenja. Možeš odabrati između dvije naslovnice. Na jednoj se nalazi zločesti dečko YouTubea Logan Paul, a na drugoj jedna od najpopularnijih hrvatskih YouTuberica SaamopetraaU petak na kioscima potraži i super cool dar - personalizirane kartice s motivacijskom porukom koju su ručnu potpisali najpoznatiji hrvatski YouTuberi.  

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • leoni98

    OMG 😂😂