Saznaj svoj oblik lica i otkrij idealnu frizuru!

Olivia Rodrigo Instagram
Drukčiji razdjeljak, dužina ili šiške mogu napraviti čudo
Vidi originalni članak

Želiš promjeniti frizuru, ali nisi sigurna kako će ti stajati? Mi ćemo ti pomoći! 
Frizuru je najbolje birati po obliku lica. Da bi znala odabrati frizuru za svoj oblik svog lica - prvo moraš saznati koji je. Odmah donosimo i prijedloge za najbolje frizure za tebe :)

OVALNO LICE

Frizure za ovalno lice
Ako imaš  ovalan oblik lica lako ćeš pronaći odgovarajuću frizuru jer uz taj oblik odgovara gotovo svaka frizura. Najčešće frizure koje se nose uz ovalan oblik su bob frizura, srednje duga kosa i valovita kosa sa svijetlim pramenovima. 

ČETVRTASTO LICE

OKRUGLO LICE

Frizure za okruglast oblik licaZa ovakav oblik najbolje su frizure sa šiškama kao npr. duga ravna kosa sa šiškama, valovita kosa sa šiškama, rep sa šiškama itd...

SRCOLIKO LICE

Frizure za srcolik oblik licaZbog uske brade, potrebno je odabrati frizuru koja će vizualno proširiti  bradu.
Za ovakav oblik lica najbolj odgovaraju frizure koje imaju volumen u razini brade, a to lako možete postići kovrčama ili uvijanjem kose. Pokušajte izbjegavati kratke frizure koje povećavaju gornji dio lica. 

'DIJAMANTNO' LICE

Kod dijamantnog oblika lica kosa bi trebala biti punija na vrhu, valovita ili razbarušena.Izbjegavajte frizure koje su kraće od linije brade i dugu ravnu kosu s razdjeljkom na sredini.

 

Ovo je odličan primjer JoomBoos novinara! Ako i ti želiš pisati novosti, kvizove i druge tematske članke za JoomBoos, KLIKNI OVDJE :)          

Klikni reakciju i reci nam što TI misliš! Komentiraj, lajkaj, uživaj ;)
 

 

Posjeti joomboos.24sata.hr