Senidah kaže: 'Zovite me češće na nastupe u Hrvatsku'

senidah/instagram
Slovenska traperica Senidah na sceni je osam godina, a nakon pjesme 'Slađana' za nju zna cijela regija. U 24 pitanja za 24sata je otkrila s kim želi surađivati u Hrvatskoj i kakvi su joj daljnji planovi.
Vidi originalni članak

"Mogli ste primijetiti kakav je kaos nastao nakon pjesme 'Slađana'. Ja sam bila u Ljubljani i tamo se nikakav kaos nije događao, ali drago mi je da je ovdje drugačije", rekla je popularna trap pjevačica Senidah. Iako je osam godina na sceni, u mainstream je ušla prije godinu i pol. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Nakon 'Slađane', ovo ljeto je izbacila još veći hit - 'Mišići' - koji se može čuti u gotovo svakom zagrebačkom klubu. Senidah su 'ulovili' na Rujanfestu, a slovenska pjevačica rado je odgovorila na 24 pitanja koja možete pratiti na YouTube kanalu 24sata.

Milijunske suradnje

Dosad je surađivala s popularnim trap izvođačima Jala Bratom, Bubom Corellijem i Cobyjem, a njihovi dueti broje više desetaka milijuna pregleda na YouTubeu.

"Najdraži duet mi je s Cobyjem jer je bio prvi", rekla je. Radi se o pjesmi '4 strane sveta' koja na YouTubeu ima više od 25 milijuna pregleda. Da su u potpunosti promijenili glazbenu scenu u regiji svjedoči i opčinjenost mladih njihovom glazbom. Pune dvorane, klubove, svi ih vuku za rukav...

'Moram zaposliti nekoga da mi vodi Instagram'

"Ne pratim ništa na YouTubeu, ali jako mi je drago da je pjesma 'Kamikaza' već 30 dana u trendingu", rekla je. Prije godinu dana je rekla kako pregledava sve poruke i videe fanova, a danas kaže kako je to ipak nemoguća misija jer je količina poruka i reakcija koje dobije prevelika. 

"Dat' ću nekome drugome da se bavi mojim Instagramom. Ja ne mogu više, to je previše", priznala je. Sluša i hrvatske izvođače, a velika joj je želja snimiti duet s Massimom Savićem.

Cijeli intervju sa Senidah pogledajte na YouTube kanalu 24sata. 

 

Krenule su prijave za prvi hrvatski hip hop talent show - Rap Camp. Prijavi se i postani rap zvijezda, od rime napravi ime i osvoji ugovor u vrijednosti od 100.000 kuna. Požuri, jer prijave traju do 14. listopada.

Posjeti joomboos.24sata.hr