Fancy a. f. 1793 pregleda 23. rujna 2019.

Senidah kaže: 'Zovite me češće na nastupe u Hrvatsku'

senidah/instagram

Slovenska traperica Senidah na sceni je osam godina, a nakon pjesme 'Slađana' za nju zna cijela regija. U 24 pitanja za 24sata je otkrila s kim želi surađivati u Hrvatskoj i kakvi su joj daljnji planovi.

"Mogli ste primijetiti kakav je kaos nastao nakon pjesme 'Slađana'. Ja sam bila u Ljubljani i tamo se nikakav kaos nije događao, ali drago mi je da je ovdje drugačije", rekla je popularna trap pjevačica Senidah. Iako je osam godina na sceni, u mainstream je ušla prije godinu i pol. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Nakon 'Slađane', ovo ljeto je izbacila još veći hit - 'Mišići' - koji se može čuti u gotovo svakom zagrebačkom klubu. Senidah su 'ulovili' na Rujanfestu, a slovenska pjevačica rado je odgovorila na 24 pitanja koja možete pratiti na YouTube kanalu 24sata.

Milijunske suradnje

Dosad je surađivala s popularnim trap izvođačima Jala Bratom, Bubom Corellijem i Cobyjem, a njihovi dueti broje više desetaka milijuna pregleda na YouTubeu.

"Najdraži duet mi je s Cobyjem jer je bio prvi", rekla je. Radi se o pjesmi '4 strane sveta' koja na YouTubeu ima više od 25 milijuna pregleda. Da su u potpunosti promijenili glazbenu scenu u regiji svjedoči i opčinjenost mladih njihovom glazbom. Pune dvorane, klubove, svi ih vuku za rukav...

'Moram zaposliti nekoga da mi vodi Instagram'

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lemme show you my neighborhood

Objavu dijeli Senidah (@senida_h)

"Ne pratim ništa na YouTubeu, ali jako mi je drago da je pjesma 'Kamikaza' već 30 dana u trendingu", rekla je. Prije godinu dana je rekla kako pregledava sve poruke i videe fanova, a danas kaže kako je to ipak nemoguća misija jer je količina poruka i reakcija koje dobije prevelika. 

"Dat' ću nekome drugome da se bavi mojim Instagramom. Ja ne mogu više, to je previše", priznala je. Sluša i hrvatske izvođače, a velika joj je želja snimiti duet s Massimom Savićem.

Cijeli intervju sa Senidah pogledajte na YouTube kanalu 24sata. 

 

Krenule su prijave za prvi hrvatski hip hop talent show - Rap Camp. Prijavi se i postani rap zvijezda, od rime napravi ime i osvoji ugovor u vrijednosti od 100.000 kuna. Požuri, jer prijave traju do 14. listopada.

 | Autor:

Tvoja reakcija?