Što način na koji držiš šalicu govori o tebi

Kakva si osoba po načinu na koji držiš šalicu?
Vidi originalni članak

 

Često piješ kavu, čaj, kakao ili neki drugi topli napitak? Onda moraš pročitati ovaj članak. Sigurno nikada prije nisi primijetio/la način na koji držiš šalicu. Svako od nas ima neki svoj način, a to sve govori nešto o tebi. Saznaj što!

1.  Ako držiš šalicu isključivo za ručku dok piješ svoj omiljeni napitak, to znači da si mirna i razumna osoba koju je jako teško izbaciti iz takta. Uživaš u svojem napitku i nitko ti ne može oduzeti taj mir. 

2. Ako držiš šalicu s dvije ruke to znači da si vrlo osjetljiva i ranjiva osoba. Spreman/na si napraviti sve za one koje voliš, ali zato si i vrlo krhka osoba koju je lako povrijediti. 

3. Ako držiš šalicu odozdo kada piješ kavu ili čaj iz nje to te čini osobom koja je uvijek na oprezu. Čak i kada imaš potpuno povjerenje prema nekom, teško se otvaraš prema ljudima što baš i nije najbolja stvar na svijetu.  

4. Ako piješ kavu iz šalice koju držiš ne za ručku, već s druge strane, to znači da si avanturistična osoba koja će napraviti baš sve da se domogne onog što želi i ostvari svoje ciljeve. 

A kako bismo vam pokazali koliko smo zahvalni našim JoomBoos vojnicima, u nedjelju u 11 sati na JoomBoosovom YouTube kanalu pripremili smo vam pravu poslasticu. Sve ono što niste znali o JoomBoosu i o omiljenim youtuberima moći ćete pogledati u najbrutalnijem dokumentarcu ikada koji je napravio legendarni Robert Knjaz

Posjeti joomboos.24sata.hr