Tučnjave poznatih: 5 zvijezda koje su se pošorale u javnosti

Pinterest
Ovih deset zvijezda pošorale su se u javnosti.
Vidi originalni članak

1. Nicki Minaj i Cardi B 

Dvije reperice potukle su se nedavno u hotelu Plaza u New Yorku na zabavi Harper's Baazara. 

Cardi se nakon svega oglasila na društvenim mrežama. 

- Jedno je pljuvati po meni i govoriti ljudima koji rade sa mnom da nećeš raditi s njima zbog toga. No pričati o mom djetetu i tome kakva sam ja majka, to je granica koja se ne prelazi. Prenaporno sam radila da bi dopustila da se netko poigrava s mojim uspjehom - napisala je Cardi.  Svađa između njih traje već dugo, a Nicki se još uvijek nije oglasila o cijelom događaju. 

2. Alissa Violet i Jake Paul

Iako se činilo da u njihovoj vezi baš sve cvijeta s obzirom na to da je par objavio i zajedničke videe na YouTube-u, burna rasprava preko Twittera dokazala je da ipak nije tako. 

Alissa je izjavila kako je Jake pokušava izbaciti iz 'Team 10' kuće, a tu se otvorila Pandorina kutija s obzirom da je Jake izjavio kako ga je Alissa prevarila. Alissa je čak optužila Jakea i za napad. Sjećaš li se te cijele drame?

3. Beyonce i JayZ

Nisu prve glasine o tome da JayZ vara Beyonce... Prilikom večere u restoranu u Los Angelesu JayZ se nije skidao s mobitela, a Beyonce je na to poludjela i dala mu do znanja kako to nikako nije okej od njega.

4. Brad Pitt i Angelina Jolie 

Mnogima omiljeni hollywoodski par rastao se prošle godine, no glasine tvrde kako su navodno ljubavni golupčići već duže vremena bili nesretni u vezi. Angelina je podnijela zahtjev za razvoj još 2016. godine. 

Tijekom cijele drame, šuškalo se da je Brad imao ozbiljnih problema s alkoholom i drogama. Glumac je to i priznao u intervjuu za časopis GQ. 'Već sam pola godine trijezan, ponovno osjećam', rekao je. Neki američki mediji pisali su da se glumac od alkohola odvikavao u klinici. Angelina je tada navodno razmišljala da se s djecom preseli u kuću blizu Bradove, piše 24sata

A kada vidiš ovu sliku bit će ti jasno kako je samo bilo pitanje vremena kad će se ovaj par razići. 

5. Emma Roberts i Evan Peters

Ovaj par stalno je prekidao i mirio se 2012. godine, a godinu dana poslije Emma je navodno i fizički napala Evana. No, čini se kako je par uspio izgladiti sve s obzirom da su i dalje zajedno. 

 

Došlo je vrijeme za Totalni JoomBoos! Pripremi se jer 21. listopada JoomBoos organizira najveći spektakl u regiji.

Samo za tebe, JoomBoos dovodi jednu od najpoznatijih svjetskih YouTube zvijezda, a uskoro ćeš saznati i koga.

Osim toga, moći ćeš se družiti s najpoznatijim YouTuberima u regiji uz bogat cjelodnevni program. 

Više informacija o cijelom spektaklu možeš vidjeti OVDJE.



 

Posjeti joomboos.24sata.hr