Prvi 4172 pregleda 25. kolovoza 2017.

Alissa Violet: 'Jake mi je pljunuo u lice i gurnuo u trnje'

Instagram@alissaviolet

Čini se da prepucavanje između Jake Paula i Alisse Violet ipak neće prestati. Iako je Jake optužio Alissinog novog dečka za nasilje, Alissa mu je poručila da je on nasilnik i da ima dokaze.

Youtube drama se nastavlja. Nakon što je prošli tjedan Jake Paul optužio FaZe Banksa (25) da je napao njegovu asistenticu, uslijedile su tužbe, no ni to nije bio kraj.

FaZe je objavio video u kojem priča svoju stranu te priče, a pridružila mu se i sadašnja djevojka, ali i Jakeova bivša djevojka, Alissa Violet (21). Ona je Jakea optužila da je zapravo on nasilnik te da ju je tijekom njihove veze nekoliko puta napao.

Kako bi to sve dokazala tvitala je i video u kojem izlazi krvava iz trnja u koje ju je Jake gurnuo.
- Iskreno, napao me nekoliko puta. Ako se nismo mogli složiti oko nečega pljunuo bi mi u lice, u stopala i tlo na kojem stojim - otkrila je Alissa i dodala da nije jedina koju je zapala takva sudbina jer je Jake to radio i Eriki Costell.

Prema Alissi, Jake se nije na tome zaustavio. Kad bi se posvađali, Jake bi, navodno, bacio u zid njen mobitel, 'vukao me po stepenicama' dok je pokušala pobjeći, a zbog svega još ima ožiljke po nogama.

Pogledajte video u kojem otkrivaju što se doista događa u kući Team 10.

 

Klikni reakciju i reci nam što TI misliš! Komentiraj, lajkaj, uživaj ;)

Tvoja reakcija?