Zendaya je crvena. Evo još par crvenih frizura za inspiraciju

Olivia Rodrigo Instagram
Uz ovu njezinu crvenu boju našli smo vam još deset, za inspiraciju. Ako vam slučajno treba promjena frizure.
Vidi originalni članak

Neki dan smo vam pisali o njezinim novim šiškama, a sad opet ima novu frizuru. Zendaya je obojala kosu u crveno i, naravno, kao i svaka frizura koju je dosad napravila, stoji joj spektakularno. 

Zendaya je trenutno na turi s filmom Spider-Man: Far from Home, a fanovi iz sata u sat prate svaki njezin korak i ovo im, jasno, nije promaknulo. 

Nije perika, ovo je prava boja

Nije da Zendaya godinama fura istu frizuru pa je sad ova nova veliko iznenađenje, ali svi su pošizili za ovom novom bojom zato što je ovoga puta zaista - prava. Nije stavila periku, šiške na kopču ili samo malo skratila vrhove, sad je zaista trajno obojala kosu. Okej, polu-trajno.

Fanovi su, naravno, puni pitanja, a Zendaya je srećom bila posebno pričljiva na Twitteru, pa im je odgovorila na svako. "Je li ovo perika ili prava boja?", upitao ju je jedan fan, a ona mu je na to odgovorila: "Obojala sam je, polu-trajno." 

Možemo li se složiti da joj stoji spektakularno? Možemo. A sad smo ti našli još par crvenih frizura koje će te inspirirati ako i tebi treba promjena. Pogledaj fotke u galeriji.

POGLEDAJ FOTOGALERIJU NAJBOLJIH CRVENIH FRIZURA:

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

Posjeti joomboos.24sata.hr