Ona je planetarno popularna slatkica

Pixsell
Neupitni talent, odvažnost, neposrednost i bliskost s fanovima lansirali su Selenu Gomez (21) na mjesto najmoćnije djevojke zabavne industrije koja se uvukla pod kožu milijunima tinejdžera.
Vidi originalni članak

Nakon što je 2007. godine dobila jednu od glavnih uloga u Disneyevoj seriji “Wizards of Waverly Place”, zaredale su se uloge u zapaženim filmovima, koje su joj osigurale i velike uloge u aktualnim kino hitovima “Spring Breakers” i “Getaway”. Paralelno s glumačkom gradi i glazbenu karijeru, a već kao 17-godišnjakinja pokrenula je vlastiti modni brend. Posljednjih se godina aktivno bavi humanitarnim radom i postala je najmlađa glasnogovornica UNICEF-a u povijesti. Jedna od najzapaženijih humanitarnih akcija bila je ona za pomoć psima u Puerto Ricu. Selena se zauzela za prava životinja, a svakodnevnom aktivnošću na Twitteru motivira vjerne obožavatelje da slijede njezin put i pomažu drugima. Planetarnu popularnost stekla je romansom s Justinom Bieberom, na čemu joj mnoge djevojke zavide.

'Svakog jutra dan treba početi pozitivnim mislima. Možda se čini teško 365 dana biti optimist, ali pomoći će ti da pronađeš sreću u malim stvarima oko sebe'

SELENINI SAVJETI

U dobru i zlu čuvaj leđa svojim prijateljicama

Prijateljstvo se sastoji u prihvaćanju drugih ona - kvima kakvi jesu i zato je važno da podupreš svaku odluku svoje prijateljice. I mi ponekad griješimo, ali pravi prijatelji stajat će uz nas i kada donesemo krivu odluku. Zato bi bilo pošteno to učiniti i za njih, smatra Selena, koja čvrsto stoji iza prijateljica i čuva im leđa i u dobrim i lošim trenucima. 

Nikad se ne mijenjaj zbog društva, a ni zbog dečka

Ostani svoja! Budi dosljedna sebi! Ne mijenjaj se zbog drugih nego zbog sebe. Možda će ti se nekada dogoditi da se ne uklapaš u društvo zbog svojih stajališta ili odluka, no pravi će te prijatelji prihvatiti upravo onakvu kakva jesi. A posebno dečko ako mu je uistinu stalo do tebe, savjetuje pjevačica koja je kroz karijeru dokazala da je ostala svoja. 

Pripremi se za velike trenutke u životu

Vizija je presudna za ostvarenje uspjeha. Bitno je znati čemu težiš i osvijestiti razlog zbog kojeg se ujutro budiš i ustaješ iz kreveta. To će ti pomoći da brže ostvariš svoj cilj. I ja sam katkad sumnjala u sebe, ali sam uvijek bila svjesna da moje vrijeme tek dolazi. I nisam pogriješila. Nećete ni vi. 

Svi zaslužuju drugu šansu

Kad te netko povrijedi, nemoj se zatvoriti u vlastiti balon negativnih misli. Oprosti! Koliko god ti se čini da to nije moguće, lakše je oprostiti nego mrziti. Iz svog iskustva mogu reći da ćeš se puno bolje osjećati. U konačnici, svi mi zaslužujemo drugu šansu, iskreno je rekla mlada pjevačica. 

Pronađi pjesmu koja ti uvijek daje snagu

Melodije koje te pokreću su “as iz rukava” u svakoj prilici. Omiljena pjesma će te oraspoložiti, rasplesati, a najnovija istraživanja su pokazala da slušanje glazbe pozitivno djeluje na razmišljanje. 

- Kad god nije moj dan, pustim omiljenu pjesmu, zaplešem i smijem se cijeli dan - kaže Selena. 

Posjeti joomboos.24sata.hr