60 pregleda 09. prosinca 2014.

Ona je planetarno popularna slatkica

Selena Gomez
Pixsell

Neupitni talent, odvažnost, neposrednost i bliskost s fanovima lansirali su Selenu Gomez (21) na mjesto najmoćnije djevojke zabavne industrije koja se uvukla pod kožu milijunima tinejdžera.

Nakon što je 2007. godine dobila jednu od glavnih uloga u Disneyevoj seriji “Wizards of Waverly Place”, zaredale su se uloge u zapaženim filmovima, koje su joj osigurale i velike uloge u aktualnim kino hitovima “Spring Breakers” i “Getaway”. Paralelno s glumačkom gradi i glazbenu karijeru, a već kao 17-godišnjakinja pokrenula je vlastiti modni brend. Posljednjih se godina aktivno bavi humanitarnim radom i postala je najmlađa glasnogovornica UNICEF-a u povijesti. Jedna od najzapaženijih humanitarnih akcija bila je ona za pomoć psima u Puerto Ricu. Selena se zauzela za prava životinja, a svakodnevnom aktivnošću na Twitteru motivira vjerne obožavatelje da slijede njezin put i pomažu drugima. Planetarnu popularnost stekla je romansom s Justinom Bieberom, na čemu joj mnoge djevojke zavide.

'Svakog jutra dan treba početi pozitivnim mislima. Možda se čini teško 365 dana biti optimist, ali pomoći će ti da pronađeš sreću u malim stvarima oko sebe'

SELENINI SAVJETI

U dobru i zlu čuvaj leđa svojim prijateljicama

Prijateljstvo se sastoji u prihvaćanju drugih ona - kvima kakvi jesu i zato je važno da podupreš svaku odluku svoje prijateljice. I mi ponekad griješimo, ali pravi prijatelji stajat će uz nas i kada donesemo krivu odluku. Zato bi bilo pošteno to učiniti i za njih, smatra Selena, koja čvrsto stoji iza prijateljica i čuva im leđa i u dobrim i lošim trenucima. 

Nikad se ne mijenjaj zbog društva, a ni zbog dečka

Ostani svoja! Budi dosljedna sebi! Ne mijenjaj se zbog drugih nego zbog sebe. Možda će ti se nekada dogoditi da se ne uklapaš u društvo zbog svojih stajališta ili odluka, no pravi će te prijatelji prihvatiti upravo onakvu kakva jesi. A posebno dečko ako mu je uistinu stalo do tebe, savjetuje pjevačica koja je kroz karijeru dokazala da je ostala svoja. 

Pripremi se za velike trenutke u životu

Vizija je presudna za ostvarenje uspjeha. Bitno je znati čemu težiš i osvijestiti razlog zbog kojeg se ujutro budiš i ustaješ iz kreveta. To će ti pomoći da brže ostvariš svoj cilj. I ja sam katkad sumnjala u sebe, ali sam uvijek bila svjesna da moje vrijeme tek dolazi. I nisam pogriješila. Nećete ni vi. 

Svi zaslužuju drugu šansu

Kad te netko povrijedi, nemoj se zatvoriti u vlastiti balon negativnih misli. Oprosti! Koliko god ti se čini da to nije moguće, lakše je oprostiti nego mrziti. Iz svog iskustva mogu reći da ćeš se puno bolje osjećati. U konačnici, svi mi zaslužujemo drugu šansu, iskreno je rekla mlada pjevačica. 

Pronađi pjesmu koja ti uvijek daje snagu

Melodije koje te pokreću su “as iz rukava” u svakoj prilici. Omiljena pjesma će te oraspoložiti, rasplesati, a najnovija istraživanja su pokazala da slušanje glazbe pozitivno djeluje na razmišljanje. 

- Kad god nije moj dan, pustim omiljenu pjesmu, zaplešem i smijem se cijeli dan - kaže Selena. 

Tvoja reakcija?