10 komedija iz 2019. koje moraš pogledati

Komedije je jednostavno nemoguće ne voljeti. Bez obzira koji je tvoj omiljeni filmski žanr, ponekad je potrebno samo ‘pustiti mozak na pašu’ i zabaviti se (ali i opustiti) ispred TV-a ili filmskog platna.
Vidi originalni članak

Upravo zato je portal MarieClaire objavio listu komičnih filmova koje bi bilo šteta ne pogledati.

1. "Kako istrenirati zmaja: skriveni svijet" 

U glavnim ulogama: Jay Baruchel, America Ferrera, Cate Blanchett, Craig Ferguson i F. Murray Abraham.

Konačno smo dočekali nastavak trilogije Kako istrenirati zmaja, animirani film u kojem je itekako moguće istovremeno i plakati i smijati se.

2. 'LEGO film 2: drugi dio'

U glavnim ulogama: Chris Pratt, Elizabeth Banks, Tiffany Haddish, Will Arnett, Stephanie Beatriz, Charlie Day, Alison Brie, Nick Offerman i Maya Rudolph.

Animirani film LEGO 2 radnju nastavlja na mjestu gdje je završio prvi film. Bricksburg je sada zastrašujuća poslijeapokaliptična pustoš. Emmet je i dalje neizmjerno sretan kao i uvijek, ali kad zarobe Wyldstyle, mora se vratiti u stvarni svijet i spasiti je.

3. "Što muškarci žele" 

U glavnim ulogama: Taraji P. Henson, Aldis Hodge, Richard Roundtree, Wendi McLendon-Covey i Tracy Morgan.

Taraji P. Henson iznenada shvati kako ima sposobnost čitanja misli muškarcima. To svakako želimo vidjeti.

4. "Nije li to romantično?"

U glavnim ulogama: Rebel Wilson, Liam Hemswor

Rebel Wilson pojavljuje se u ulozi Natalie, cinične arhitektice iz New Yorka koja stvarno mrzi romantične komedije. Nakon što je udarila glavom dok je bježala od pokušaja pljačke, probudi se u bolnici, a od tada sve oko nje postaje romantična komedija. Svakodnevni život postaje poligon za avanture, obožavatelje i ljubavne izazove.

6. ''Perry na obiteljskom pogrebu''

U glavnim ulogama: Cassi Davis, Patrice Lovely i Tyler Perry.

Nije baš primjereno smijati se na sprovodima, no ova urnebesna komedija te tematike nam neće ostaviti druge mogućnosti.

7. 'Shazam!'

U glavnim ulogama: Zachary Levi, Asher Angel, Mark Strong, Jack Dylan, Grazer, Grace Fulton, Ian Chen, Jovan Armand, Faithe Herman, Cooper Andrews, Marta Milans i Djimon Hounsou.

Život 14-godišnjeg Billyja zauvijek se promijeni kada mu drevni čarobnjak da moć da se po potrebi transformira u odraslog muškarca s nadljudskim moćima. Još uvijek dječak u duši, Shazam otkriva svoju odraslu verziju čineći ono što bi svaki tinejdžer učinio sa supermoćima – zabavlja se s njim!

8. 'Malo' 

U glavnim ulogama: Regina Hall, Issa Rae i Marsai Martin. Uzmite Tom Hanksov klasik Big i preokrenite formulu (tako naslov, Little):

Umjesto da se dijete probudi u odraslom tijelu kako bi naučilo neke vrijedne životne lekcije, u ovo filmu se odrasla žena pretvara u pomalo tupavu 13-godišnjakinju te u tom procesu počinje shvaćati istinske životne vrijednosti.

9. "Pijani roditelji" 

U glavnim ulogama: Alec Baldwin, Salma Hayek, Jim Gaffigan, Joe Manganiello, Ben Platt i Treat Williams.

Naslov vam govori gotovo sve što trebate znati. važno bi bilo dodati kako ovaj film nije preporučljiv za mlađe od 12 god.

10. 'Snimanje u krupnom planu'

U glavnim ulogama: Seth Rogen, Charlize Theron, O'Shea Jackson Jr., Andy Serkis, June Diane Raphael, Bob Odenkirk i Alexander Skarsgård.

Ova komedija govori o novinaru koji odluči uhoditi svoju bivšu dadilju dok se ona igrom slučaja uključi u izbornu kampanju ne bi li postala predsjednicom. 

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu. 

Posjeti joomboos.24sata.hr