Prvi 12126 pregleda 19. svibnja 2019.

10 komedija iz 2019. koje moraš pogledati

Komedije je jednostavno nemoguće ne voljeti. Bez obzira koji je tvoj omiljeni filmski žanr, ponekad je potrebno samo ‘pustiti mozak na pašu’ i zabaviti se (ali i opustiti) ispred TV-a ili filmskog platna.

Upravo zato je portal MarieClaire objavio listu komičnih filmova koje bi bilo šteta ne pogledati.

1. "Kako istrenirati zmaja: skriveni svijet" 

U glavnim ulogama: Jay Baruchel, America Ferrera, Cate Blanchett, Craig Ferguson i F. Murray Abraham.

Konačno smo dočekali nastavak trilogije Kako istrenirati zmaja, animirani film u kojem je itekako moguće istovremeno i plakati i smijati se.

2. 'LEGO film 2: drugi dio'

U glavnim ulogama: Chris Pratt, Elizabeth Banks, Tiffany Haddish, Will Arnett, Stephanie Beatriz, Charlie Day, Alison Brie, Nick Offerman i Maya Rudolph.

Animirani film LEGO 2 radnju nastavlja na mjestu gdje je završio prvi film. Bricksburg je sada zastrašujuća poslijeapokaliptična pustoš. Emmet je i dalje neizmjerno sretan kao i uvijek, ali kad zarobe Wyldstyle, mora se vratiti u stvarni svijet i spasiti je.

3. "Što muškarci žele" 

U glavnim ulogama: Taraji P. Henson, Aldis Hodge, Richard Roundtree, Wendi McLendon-Covey i Tracy Morgan.

Taraji P. Henson iznenada shvati kako ima sposobnost čitanja misli muškarcima. To svakako želimo vidjeti.

4. "Nije li to romantično?"

U glavnim ulogama: Rebel Wilson, Liam Hemswor

Rebel Wilson pojavljuje se u ulozi Natalie, cinične arhitektice iz New Yorka koja stvarno mrzi romantične komedije. Nakon što je udarila glavom dok je bježala od pokušaja pljačke, probudi se u bolnici, a od tada sve oko nje postaje romantična komedija. Svakodnevni život postaje poligon za avanture, obožavatelje i ljubavne izazove.

6. ''Perry na obiteljskom pogrebu''

U glavnim ulogama: Cassi Davis, Patrice Lovely i Tyler Perry.

Nije baš primjereno smijati se na sprovodima, no ova urnebesna komedija te tematike nam neće ostaviti druge mogućnosti.

7. 'Shazam!'

U glavnim ulogama: Zachary Levi, Asher Angel, Mark Strong, Jack Dylan, Grazer, Grace Fulton, Ian Chen, Jovan Armand, Faithe Herman, Cooper Andrews, Marta Milans i Djimon Hounsou.

Život 14-godišnjeg Billyja zauvijek se promijeni kada mu drevni čarobnjak da moć da se po potrebi transformira u odraslog muškarca s nadljudskim moćima. Još uvijek dječak u duši, Shazam otkriva svoju odraslu verziju čineći ono što bi svaki tinejdžer učinio sa supermoćima – zabavlja se s njim!

8. 'Malo' 

U glavnim ulogama: Regina Hall, Issa Rae i Marsai Martin. Uzmite Tom Hanksov klasik Big i preokrenite formulu (tako naslov, Little):

Umjesto da se dijete probudi u odraslom tijelu kako bi naučilo neke vrijedne životne lekcije, u ovo filmu se odrasla žena pretvara u pomalo tupavu 13-godišnjakinju te u tom procesu počinje shvaćati istinske životne vrijednosti.

9. "Pijani roditelji" 

U glavnim ulogama: Alec Baldwin, Salma Hayek, Jim Gaffigan, Joe Manganiello, Ben Platt i Treat Williams.

Naslov vam govori gotovo sve što trebate znati. važno bi bilo dodati kako ovaj film nije preporučljiv za mlađe od 12 god.

10. 'Snimanje u krupnom planu'

U glavnim ulogama: Seth Rogen, Charlize Theron, O'Shea Jackson Jr., Andy Serkis, June Diane Raphael, Bob Odenkirk i Alexander Skarsgård.

Ova komedija govori o novinaru koji odluči uhoditi svoju bivšu dadilju dok se ona igrom slučaja uključi u izbornu kampanju ne bi li postala predsjednicom. 

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu. 

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    hvala na prijedloguuu xd