10 zvijezda koje nisu rođene u SAD-u i baš su zato posebne

galgadot/instagram
Rihanna, Mila Kunis i ostali s ovog popisa postali su planetarno popularni nakon što su svoju karijeru započeli u SAD-u, u koji su donijeli dašak nečega drugačijeg i posebnog iz zemalja iz kojih dolaze. Za neke možda niste ni znali da nisu iz Amerika pa, evo mali pregled
Vidi originalni članak

1. Gal Gadot, Izrael

Prekrasna 'Wonder Woman' dolazi iz Izraela, a kao mlađa i prije glumačke karijere, u svojoj se rodnoj zemlji bavila modelingom. Sa 18 je progašena Miss Izraela, piše Bright Side.

2. Mila Kunis, Ukrajina 

Mila je do sedme godine života živjela u bivšem Sovjetskom Savezu, a onda je s obitelji preselila u SAD. Ondje je u početku igrala manje uloge u serijama i filmovima, a probila se ulogom u planetarno popularnom sitcomu 'Lude 70-e'. 

3. Rihanna, Barbados

Rihanna je dugo godina osvajala prva mjesta na raznim natjecanjima ljepote na rodnom Barbadosu, a kad ju je otkrio prijatelj njezine obitelji i odveo da nešto snimi u New York, njezina slava nije prestajala rasti.

4. Priyanka Chopra, Indija

Prije velikog uspjeha u Americi i serije Quantico, Priyanka je odigrala brojne uloge u filmovima Bollywoodske produkcije, a postala je i Miss Svijeta prestavljavši ondje Indiju 2000. godine. No, osim što je glumica, Priyanka je i poznata aktivistica i borkinja za prava obespravljenih skupina.

5. Natalie Portman, Izrael

Natalie je rođena u Jeruzalemu, a sa samo tri godine preselila je s obitelji u SAD. Ondje ju je jedan agent prepoznao u restoranu te joj ponudio ulogu, a u zvijezde ju je podigla ona u Star Warsu. Iako je otada bila posvećena glumi i ostvarivala značajne uloge, u isto je vrijeme studirala psihologiju na Harvardu.

6. Charlize Theron, Južnoafrička Republika

Iako je oduvijek sanjala da postane profesionalna balerina, ozljeda ju je u tome spriječila pa je odlučila otići u Hollywood kako bi ostvarila filmsku karijeru. Iako se u početku jako mučila, film Đavolji advokat ju je vinuo u zvijezde.

7. Lupita Nyong’o, Meksiko

Lupita je rođena u Meksiku, gdje je u to vrijeme radio njezin otac, ali ubrzo je preselila nazad u Nairobi. Kad je odrasla, odlučila je otići na Yale u SAD studirati glumu te je par godina kasnije sve iznenadila u filmu 12 godina ropstva. I otada samo niže uspješne uloge.

8. Nicki Minaj, Trinidad i Tobago

Nema osobe koja danas ne zna za genijalnu Nicki, ali mnogo ljudi ne zna da Nicki nije rođena u SAD-u. U Americu je s obitelji doselila kad je imala pet godina, a pjevačka karijera joj je počela nakon što se pojavila u The Come Up serijalu. Dalje sve znate!

9. Nina Dobrev, Bugarska

Pravim imenom Nikolina Konstantinova, Nina je rođena u Sofiji u Bugarskoj, a kad su joj bile dvije godine, njezina je obitelj migrirala u Kanadu. Ondje se počela baviti modelingom, snimala je reklame kao tinejdžerica, a zatim se proslavila ulogama u Degrassiju te Vampirskim dnevnicima.

10. Sofia Vergara, Kolumbija

Omiljena Gloria Delgado-Pritchett iz Moderne obitelji u SAD je preselila kako bi studirala stomatologiju, no nakon što ju je otkrio slavni fotograf, probila se prvo kao TV lice, a zatim i kao glumica. Možda je i bolje ovako!

 

Novi JoomBoos Videostar magazin napokon je vani i možete ga naći na svim kioscima! Ovoga puta čitajte još više priča, deset životnih ispovijesti, intervju s Chodom, saznajte sve o Savršenom spoju u kojem glumi i Baka Prase, novoj sezoni Prank'da i uživajte u poklonima, iznenađenjima, križaljkama i 19 precool postera koji dolaze u svakom broju!

NOVI VIDEO NA JOOMBOOSU:

Posjeti joomboos.24sata.hr