Prvi 1085 pregleda 21. travnja 2019.

10 zvijezda koje nisu rođene u SAD-u i baš su zato posebne

galgadot/instagram

Rihanna, Mila Kunis i ostali s ovog popisa postali su planetarno popularni nakon što su svoju karijeru započeli u SAD-u, u koji su donijeli dašak nečega drugačijeg i posebnog iz zemalja iz kojih dolaze. Za neke možda niste ni znali da nisu iz Amerika pa, evo mali pregled

1. Gal Gadot, Izrael

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Thank you @mario_sorrenti & @revlon ❤️

Objavu dijeli Gal Gadot (@gal_gadot)

Prekrasna 'Wonder Woman' dolazi iz Izraela, a kao mlađa i prije glumačke karijere, u svojoj se rodnoj zemlji bavila modelingom. Sa 18 je progašena Miss Izraela, piše Bright Side.

2. Mila Kunis, Ukrajina 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❤️

Objavu dijeli Mila Kunis (@milakunisactress)

Mila je do sedme godine života živjela u bivšem Sovjetskom Savezu, a onda je s obitelji preselila u SAD. Ondje je u početku igrala manje uloge u serijama i filmovima, a probila se ulogom u planetarno popularnom sitcomu 'Lude 70-e'. 

3. Rihanna, Barbados

Rihanna je dugo godina osvajala prva mjesta na raznim natjecanjima ljepote na rodnom Barbadosu, a kad ju je otkrio prijatelj njezine obitelji i odveo da nešto snimi u New York, njezina slava nije prestajala rasti.

4. Priyanka Chopra, Indija

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

💎 @chopard

Objavu dijeli Priyanka Chopra Jonas (@priyankachopra)

Prije velikog uspjeha u Americi i serije Quantico, Priyanka je odigrala brojne uloge u filmovima Bollywoodske produkcije, a postala je i Miss Svijeta prestavljavši ondje Indiju 2000. godine. No, osim što je glumica, Priyanka je i poznata aktivistica i borkinja za prava obespravljenih skupina.

5. Natalie Portman, Izrael

Natalie je rođena u Jeruzalemu, a sa samo tri godine preselila je s obitelji u SAD. Ondje ju je jedan agent prepoznao u restoranu te joj ponudio ulogu, a u zvijezde ju je podigla ona u Star Warsu. Iako je otada bila posvećena glumi i ostvarivala značajne uloge, u isto je vrijeme studirala psihologiju na Harvardu.

6. Charlize Theron, Južnoafrička Republika

Iako je oduvijek sanjala da postane profesionalna balerina, ozljeda ju je u tome spriječila pa je odlučila otići u Hollywood kako bi ostvarila filmsku karijeru. Iako se u početku jako mučila, film Đavolji advokat ju je vinuo u zvijezde.

7. Lupita Nyong’o, Meksiko

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The look I give you BEFORE you see #UsMovie ➡️ AFTER you see @UsMovie. #WatchYourself

Objavu dijeli Lupita Nyong'o (@lupitanyongo)

Lupita je rođena u Meksiku, gdje je u to vrijeme radio njezin otac, ali ubrzo je preselila nazad u Nairobi. Kad je odrasla, odlučila je otići na Yale u SAD studirati glumu te je par godina kasnije sve iznenadila u filmu 12 godina ropstva. I otada samo niže uspješne uloge.

8. Nicki Minaj, Trinidad i Tobago

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

😻😋👅

Objavu dijeli Barbie® (@nickiminaj)

Nema osobe koja danas ne zna za genijalnu Nicki, ali mnogo ljudi ne zna da Nicki nije rođena u SAD-u. U Americu je s obitelji doselila kad je imala pet godina, a pjevačka karijera joj je počela nakon što se pojavila u The Come Up serijalu. Dalje sve znate!

9. Nina Dobrev, Bugarska

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#RunThisTown premiered at #SXSW this weekend. It addresses many topics, but this film also taps into the important issue of sexual harrassment and abuse at work. Among other themes and issues, my character deals with inappropriate behavior in the workplace. In this story which is based on true events that happened in Toronto many years ago, before the Time's Up movement, my character Ashley showed courage and strength when she had to deal with a lot of challenges and adversity. Now more than ever its important to tell those stories, and shed light on these topics so we can keep the conversation going in order to implement the change that is so desperately needed. #TimesUp

Objavu dijeli Nina Dobrev (@nina)

Pravim imenom Nikolina Konstantinova, Nina je rođena u Sofiji u Bugarskoj, a kad su joj bile dvije godine, njezina je obitelj migrirala u Kanadu. Ondje se počela baviti modelingom, snimala je reklame kao tinejdžerica, a zatim se proslavila ulogama u Degrassiju te Vampirskim dnevnicima.

10. Sofia Vergara, Kolumbija

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ready pal partyyy🎂🍾🌸 #weddingweekend❤️ #Ilooklikeasalad🍆🥬

Objavu dijeli Sofia Vergara (@sofiavergara)

Omiljena Gloria Delgado-Pritchett iz Moderne obitelji u SAD je preselila kako bi studirala stomatologiju, no nakon što ju je otkrio slavni fotograf, probila se prvo kao TV lice, a zatim i kao glumica. Možda je i bolje ovako!

 

Novi JoomBoos Videostar magazin napokon je vani i možete ga naći na svim kioscima! Ovoga puta čitajte još više priča, deset životnih ispovijesti, intervju s Chodom, saznajte sve o Savršenom spoju u kojem glumi i Baka Prase, novoj sezoni Prank'da i uživajte u poklonima, iznenađenjima, križaljkama i 19 precool postera koji dolaze u svakom broju!

 | Autor:

NOVI VIDEO NA JOOMBOOSU:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    awwww