13 najzabavnijih prijava za Videostar dosad!

screenshot
Dosad se prijavilo više od 330 mladih kreativaca, a ovo je 13 dosad najposebnijih prijava
Vidi originalni članak

Kao što već vjerojatno znate, 14. rujna su počele prijave za treću sezonu VideoStara, najvećeg talent youtuberskog showa u cijeloj regiji. Prijave traju do 22. listopada, a kreativci sa super idejama koji vole YouTube i koji vole stvarati sadržaj za YouTube već se naveliko javljaju. 

Dosad se na VideoStar javilo više od 330 kreativaca, a njih 10-ak je posebno oduševilo osobnošću, super idejama i jedinstvenim videima zbog čega ih moramo izdvojiti. U nastavku vam predstavljamo 13 dosad najkreativnijih prijava koje će i vas oduševiti. I ako se već niste prijavili, a mislite da imate ono nešto - možete to napraviti OVDJE! Prijave traju još samo 20 dana i zato - požurite!

1. Filip Fabijan

Filip je svoj sadržaj, koji već neko vrijeme objavljuje na YouTubeu, predstavio na prilično neobičan način, u malo čudnim rimama i kreativnim igranjem montažom - i baš sve to u paketu izgleda jako autentično i fora. Iako nam Instagramu ima svega tisuću i nešto pratitelja, našalio se na vlastiti račun i rekao da mu oni pomažu u smišljanju tema za videa, ako se sam ne može sjetiti. Duhovit je i zabavan, možda biste voljeli vidjeti njegovu prijavu (i još pokoji video). 

2. Antonio Lukačević 

Antonio je video započeo pjesmom, a zatim je u minutu i pol predstavio sav svoj najbolji video sadržaj koji je dosad snimio za YouTube. Nastavio je uz glazbenu pozadinu i predstavio highlighte sa svog kanala, a sadržaj koji snima jako je zabavan, duhovit, pomalo neobičan i užasno catchy. I da, Antonio je ozbiljan glazbeni potencijal! Morate vidjeti njegovu prijavu.

3. Luciano Plazibat

Luciano je svoju prijavu krenuo snimati u 4:30 ujutro, a odmah se odlučio predstaviti sa svojim najjačim talentima. U uvodu je rekao da obožava ples, kojim se već dugo bavi, a JoomBoosu bi, tvrdi, trebao novi plesač. U prijavi je prikazao sve svoje najbolje plesne pokrete, zabavne vlogove i ostala videa koja je snimio dosad i jako je zabavno za gledati. Pogledajte!

4. Sven Kranželić

Sven je cijelu svoju prijavu napravio u obliku pjesme! U tri minute predstavio se uz gitaru, pjevanje i nekoliko fora rima. I njegova prijava bi vas mogla zanimati jer je prilično dinamična i nećete moći prestati gledati do kraja!

5. Valentin Subašić 

Valentin je na samom početku pokazao svoj gaming kutak (i da, nije teško zaključiti da voli igrati igrice). Ali, to nije jedino što ga zanima. Dalje je u prijavi pokazao što još može i zna. On, naime, na raznim eventima koje posjećuje snima mini movie formate, što je i istaknuo u videu gore, ali se na kraju opet vratio na gaming koji mu je najveća ljubav. Pogledajte prijavu!

6. Marin Oršolić 

Još jedan gamer, Marin, predstavio nam se onime što najbolje radi - igranjem igrica. Smontirao je svoje najbolje momente i prikazao ih u gotovo dvije minute prijave, a o prijavi, kaže, razmišlja još od prošle godine kad je posjetio JoomBoosov event. 

7. Lana Mikša

Prvo što nam je zapelo za oko kod Lanine prijave je da je snimala na - engleskom jeziku! Super! Njezina je prijava prilično kreativna i zabavna, a snimila je video o tome kako bi nam životi izgledali da jedni s drugima razgovaramo ne normalnim rečenicama, već stihovima pjesama. Izabrala je neke prilično ogromne hitove i ovo jednostavno morate pogledati!

8. Roko Lesičar

Roko je svoj prijavni video počeo doslovno snimkom toga kako se uopće odlučio prijaviti, kako je otišao na stranicu JoomBoos VideoStara i kliknuo prijavi. Pritom je dočarao koliko mu je srce ubrzano kucalo tijekom tog procesa, a nakon prijave kreće pravo predstavljanje. Roko se kratko predstavio, a zatim je izdvojio najzabavnije dijelove videa koje je dosad snimio za YouTube. Uglavnom su to vlogovi i zabavni izazovi, moglo bi vas zanimati!

9. Dorotea Neuwirth

Dorotea je svoju prijavu počela kratkim predstavljanjem i istaknula da obožava šminku i da joj je ona jedna od važnijih stvari na svijetu. Njezin YouTube kanal sadrži uglavnom beauty teme, a na još jednom kanalu, gdje snima s prijateljicom Karlom, uglavnom snima challenge i razne druge sramotne izazove. Pogledajte njezinu prijavu!

10. Doris Stanković 

Doris je odmah na početku istaknula da je - luda. Pozitivno naravno! I onda se u tri minuta prikazala u najboljem mogućem svjetlu. Okej, ona tu i tamo zna otići u trgovinu u pidžami, snima zanimljive izazove i prankove - tako da definitivno potvrđuje da je skroz 'luda', ali i sama je priznala da se voli 'sprdati' - i na svoj i na tuđi račun. Jako je pozitivna i zanimljiva, pogledajte njezinu prijavu!

11. Ema Helena Vičar

Ema Helena je cura iz Zagreba i ona je krenula 'odmah u glavu'. U prijavi je u tri minute prikazala što sve snima za svoj kanal, a to su uglavnom isprobavanja, vlogovi, make-up tutoriali i druge zanimljive teme. Ako volite sve ovo što smo naveli, onda bi vas mogao zanimati njezin kanal, ali i njezina prijava!

12. Paolo Milovic

Paolo je, kao prijavu, snimio kratki trominutni film o sebi, svom životu i svom životu na YouTubeu. Istaknuo se kvalitetnom montažom, zanimljivim sadržajem i dobrim odabirom glazbe i zapravo bez puno riječi (bez ijedne riječi?!) predstavio samoga sebe. Pogledajte!

13. Boris Ćorić 

Boris u svojoj prijavi također nije puno govorio, već je snimkama pokazao u čemu je dobar, ali je u početku istaknuo da je 'najluđi lik na balkanu'. Naime, on se već jednom prijavio na VideoStar, a sad se vratio 'luđi nego ikada'. I stvarno, kad pogleadte prijavu, vidjet ćete da je prilično 'šašav'.

Najveći youtuberi u Zagrebu, među njima KSI i pobjednici prethodnih VideoStara

Svi oni su genijalan potencijal za budućeg pobjednika VideoStara, a u prethodnim su sezonama, kao što već i znate, pobijedili LayZ i Bruno Lukić koji su danas mega popularni u Hrvatskoj, ali i mnogo šire. Naši nekadašnji pobjednici, kao i svi ostali najjači svjetski, domaći i regionalni youtuberi, okupit će se uskoro u Zagrebu na najvećem youtuberskom spektaklu dosad.

Naime, povodom trećeg rođendana, JoomBoos organizira Totalni JoomBoos - najveći youtuberski event u regiji - koji će okupiti 50-ak najboljih youtubera, a među njima i KSI, najslavniji britanski youtuber i jedan od najpopularnijih na svijetu. Na Totalnom JoomBoosu, sve koji kupe svoju ulaznicu i pridruže nam se, očekuje najveći youtuberski koncert dosad, zanimljivi izazovi, razgovori s najvećim YouTube zvijezdama i još hrpu zanimljivog i atraktivnog sadržaja. 

Navala za ulaznicama je ogromna, zbog čega biste trebali požuriti ako još niste nabavili svoju - a možete ih nabaviti putem Entria i na svim njihovim prodajnim mjestima. Više informacija o kupnji ulaznica i samom Totalnom JoomBoosu možete naći OVDJE!

Posjeti joomboos.24sata.hr