15-godišnjak se zbog fotke s nogometnim idolima našao na - sudu!

Twitter @realestatelyon
Bio je presretan zbog uspomene s omiljenim nogometašima, a onda se san pretvorio u noćnu moru
Vidi originalni članak

Ponekad se čini kao da ne postoji dječak koji u djetinjstvu nije maštao o nogometnoj karijeri. Naravno, govorimo o onoj svjetski poznatoj karijeri. Zato ne čudi što čak i kada odrastu dečki i dalje imaju svoje nogometne idole, a dobiti "selfie" s nekim od njih ravno je ostvarenju sna.

Upravo se taj san ostvario i jednom 15-godišnjem obožavatelju Lyona, ali se ubrzo pretvorio u pravu noćnu moru. Naime, nakon spektakularne završnice u kojoj je Lyon u samo deset minuta preokrenuo vodstvo Dijona i pobijedio 4-2, presretni tinejdžer utrčao je na travnjak i na brzinu "okinuo" selfie sa svojim idolima Alexandreom Lacazetteom i Memphisom Depayom.

Nažalost, vrlo brzo ga je spomenuti klub odlučio tužiti. Pitate se zašto?

Naime, ovaj obožavatelj je potpuno nesvjesno otkrio rupe u osiguranju omiljenog kluba, a osim toga, utrčavanje na teren je i strogo zabranjeno. Kako se ne bi i drugi fanovi u budućnosti odvažili na slične poteze, klubu nije preostalo ništa drugo osim ovog drastičnog poteza.

Iako je njegov potez bio bezazlen, dječački, jasno je zašto je njime mnoge razljutio. Utrčavanje na teren strogo je zabranjeno, a klinac je razotkrio i rupe u osiguranju svojeg omiljenoga kluba.

Iako se još uvijek ne znaju detalji tužbe, svima je jasno kako ovom 15-godišnjaku više nikada neće pasti na pamet ponoviti svoj "slavni" potez, a ni selfieji mu više neće biti toliko dragi... Pogotovo ovaj koji će mu ostaviti gorak okus u ustima, a najvjerojatnije i poprilično "duboku rupu" u novčaniku...

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Posjeti joomboos.24sata.hr