3 najjezivija videa JoomBoos YouTubera

JoomBoos, Pixell, Canva
Već se nekoliko YouTubera iz Joomboosa odvažilo napraviti video horor tematike gdje su ili istraživali napuštene zgrade o kojima postoje jezive priče ili su jednostavno pričali strašne priče na osamljenim mjestima.
Vidi originalni članak

Od mnogobrojnih videa izdvojili smo tri najstrašnija od kojih je uhvatila jeza kako pratitelje tako i same YouTubere.

1.Magic Leon & Mr. Mončina

YouTuberski par je nedavno objavio video gdje su sa skupinom frendova posjetili napuštenu bolnicu čija je gradnja započela 80-ih godina, ali nikada nije dovršena. Njihova agonija je započela tek nakon što je video objavljen kada su gledatelji započeli komentirati lik duha koji se pojavljuje u jednoj sceni. Sam Leon nam je otkrio kako se tokom snimanja u bolnici čitavo vrijeme osjećala čudna energija, čuli neobjašnjivi zvukovi iz drugih prostorija, a kada su ugledali pentagram na podu, odlučili su da je pametnije prekinuti sa snimanjem. I on i Monika su se složili kako više nikada ne bi ponovili to iskustvo.

 

 

2.Dennis & Piko & SaamoPetraa

Ovaj trojac se prije desetak mjeseci odlučio na pokušaj kontaktiranja mrtvih pomoću Ouija board-a  (ploča za prizivanje duhova) i naravno da je njihov pomalo opasan eksperiment zabilježila kamera. U početku se sve činilo bezopasnim i zabavnim, ali kako je vrijeme odmicalo, ekipa se suočavala sa sve strašnijim mističnim momentima da na kraju Petra nije imala snage ni odjaviti video, a svi su se složili da će nakon takvog iskustva morati hitro do najbliže crkve.

3. Dennis & Ana

Još jedna priča iz bolnice dolazi od Ane i Dennisa koji su preko zimskih mjeseci odlučili otići izvan grada te snimiti video u napuštenoj bolnici za liječenje teških plućnih bolesti koja je u ruševinama više od pedeset godina. Video je sniman 360 kamerom gdje YouTuberi u dvorištu bolnice pričaju strašne horor priče no ništa ne bi bilo toliko neobično da se u pozadini u nekoliko navrata čuju neobjašnjivi zvukovi i glasovi. Ni Ani ni Dennisu to nije bio prvi video te vrste no svakako je bio jedan od jezivijih iskustava.

Stigao nam novi broj JoomBoos VideoStar magazina u kojem smo, samo za vas, pripremili hrpu iznenađenja.

Možete odabrati između dvije naslovnice. Na jednoj se nalazi zločesti dečko YouTubea Logan Paul, a na drugoj jedna od najpopularnijih hrvatskih YouTuberica SaamoPetra.

Ne propusti odlične modne savjete i pročitaj kako isfurati jednu od najpopularnijih boja sezone.

Otkrij pedeset nijansi žute i saznaj kako uvijek biti trendi u školi.

U magazinu možeš dobiti super cool dar - personalizirane kartice s motivacijskom porukom koju su ručnu potpisali najpoznatiji hrvatski YouTuberi i Nescafe 3u1.

 

ŽELIŠ BITI YOUTUBER NA JEDAN DAN I OSVOJITI SNIMANJE SA ZAKON BRAĆE? KLIKNI OVDJE

Posjeti joomboos.24sata.hr