5 frizura koja su ove zime najveći hit

fashion inspoz / instagram
Bez obzira preferiraš li što dužu kosu ili se svaki put ošišaš prije nego li ti kosa naraste do ramena, u našoj ćeš galeriji sigurno pronaći frizuru idealnu za tvoj stil.
Vidi originalni članak

Kako piše Harpers Bazaar, ovih pet frizura su savršeno isfurale neke od najslavnijih cura na svijetu:

1. Ćelavica

Premda ova frizura ne zvuči baš najbolje i rezervirana je samo za najhrabrije cure, mnoge djevojke koje su se odlučile na 'nulericu' su priznale kako im je to otvorilo lice i pokazalo im koliko su zapravo hrabre u pomicanju vlastitih granica. Također, to je izvrstan način ako želiš da ti se kompletno obnovi oštećena kosa.

2. Oštri bob

Ovakva frizura je idealna za cure okruglastog lica koje žele zadržati dječački stil. 

3. 'Angled lob'

Za frizuru ovog naziva je karakterističan duži prednji dio kose te kraći stražnji.

4. Romantični valovi

S ovom frizurom će ljubiteljice duge kose doći na svoje. Najvažnije je da tvoja kosa prelazi dužinu ramena te da bude ošišana blago stepenasta i uvijena na rubovima.

5. Retro šiške

Čini se kako šiške doista nikada neće izaći iz mode. Bez obzira koja ti je dužina i boja kose, šiške će napraviti veliku promjenu na tvom licu.

Blagdanski broj JoomBoos Videostar magazina konačno je vani i prepun je ekskluzivnih priča. Uz to, unutra su i blagdanske čestitke na koje možete upisati poruke, želje i pitanja za JoomBoos youtubere i poslati ih za JoomBoos na adresu 24sata, Oreškovićeva 6H/1, 10020 Zagreb, a najkreativnije ćemo nagraditi genijalnim JoomBoos čarapama. Požurite po svoj magazin koji možete naći na svim kioscima! 

Posjeti joomboos.24sata.hr