Utjerat će vam strah u kosti: 5 hororaca koje jedva čekamo

warner bros
Svi vole hororce, a oni koji tvrde da ih ne vole nisu vidjeli koji genijalni filmovi ove godine dolaze u kina
Vidi originalni članak

Još uvijek pamtimo "It", ali to ne znači da ne možemo dočekati nove filmove od kojih će nam se tresti hlače od straha...

1. The Nun

Ako ste nakon filma Prizivanja 2 pomislili "baš bi htio saznati više od onoj časnoj", sada ćete imati priliku. Iako još ne znamo sve detalje, znamo da će novi film biti pred nastavak ili prequel Prizivanjima u kojem ćemo saznati nešto više od ženi koja je imala taj peh da dijeli tijelo s demonom. 

2. The Lodgers

Zaboravite na Valentinovo jer će u veljači u kinima vladati gotički horori. Kome trebaju čokolade i cvijeće kad možete imati uklete dvorce u kojima vladaju zli i bijesni duhovi koji traže osvetu. 

3. The Strangers: Prey at Night 

 Nastavak zastrašujućeg filma "The Strangers" ili "Stranci" prestravit će vas. Jezivi trio ovog puta će terorizirati novu obitelj, zato što mogu. Pouka filam je - nemojte nikad izaći iz kuće, a ako baš morate nemojte s nikim pričati.

4. Truth or Dare

Slatka mala lažljivica utjerat će vam strah u kosti u zastrašujućem filmu "Truth or Dare". Kao i popularni izazov, ako nisi rekao istinu, a rekao si da hoćeš, završit ćeš.... Pouka: Pidžama partyji su potencijalno smrtonosni.

5. Slender Man

I ovaj hororac temelji se na istinitoj priči prema kojoj je 12-godišnja djevojčica nožem izbola prijatelja jer je na internetu čitala o mršavom čovjeku tj. Slender man-u.

Jesi li već kupio novi broj omiljenog JoomBoos Videostar magazina? Brzo jer je upravo na kioscima

MEGA POKLON:  Uz novi JoomBoos magazin dobivaš  na dar i prvi youtuberski kalendar! Fotkaj se s prvim youtuberskim kalendarom i objavi fotku na Instagramu uz #videostarmagazin. Najkreativniji će osvojiti JoomBoos jastuk ili majicu ISTI SAN! 

Klikni reakciju i reci nam što TI misliš! Komentiraj, lajkaj, uživaj ;)
 

Posjeti joomboos.24sata.hr