Prvi 3873 pregleda 23. siječnja 2018.

Utjerat će vam strah u kosti: 5 hororaca koje jedva čekamo

warner bros

Svi vole hororce, a oni koji tvrde da ih ne vole nisu vidjeli koji genijalni filmovi ove godine dolaze u kina

Još uvijek pamtimo "It", ali to ne znači da ne možemo dočekati nove filmove od kojih će nam se tresti hlače od straha...

1. The Nun

 | Autor: warner bros warner bros

Ako ste nakon filma Prizivanja 2 pomislili "baš bi htio saznati više od onoj časnoj", sada ćete imati priliku. Iako još ne znamo sve detalje, znamo da će novi film biti pred nastavak ili prequel Prizivanjima u kojem ćemo saznati nešto više od ženi koja je imala taj peh da dijeli tijelo s demonom. 

2. The Lodgers

Zaboravite na Valentinovo jer će u veljači u kinima vladati gotički horori. Kome trebaju čokolade i cvijeće kad možete imati uklete dvorce u kojima vladaju zli i bijesni duhovi koji traže osvetu. 

3. The Strangers: Prey at Night 

 Nastavak zastrašujućeg filma "The Strangers" ili "Stranci" prestravit će vas. Jezivi trio ovog puta će terorizirati novu obitelj, zato što mogu. Pouka filam je - nemojte nikad izaći iz kuće, a ako baš morate nemojte s nikim pričati.

4. Truth or Dare

Slatka mala lažljivica utjerat će vam strah u kosti u zastrašujućem filmu "Truth or Dare". Kao i popularni izazov, ako nisi rekao istinu, a rekao si da hoćeš, završit ćeš.... Pouka: Pidžama partyji su potencijalno smrtonosni.

5. Slender Man

I ovaj hororac temelji se na istinitoj priči prema kojoj je 12-godišnja djevojčica nožem izbola prijatelja jer je na internetu čitala o mršavom čovjeku tj. Slender man-u.

Jesi li već kupio novi broj omiljenog JoomBoos Videostar magazina? Brzo jer je upravo na kioscima
 | Autor: Marko Prpić/Pixsell Marko Prpić/Pixsell

MEGA POKLON:  Uz novi JoomBoos magazin dobivaš  na dar i prvi youtuberski kalendar! Fotkaj se s prvim youtuberskim kalendarom i objavi fotku na Instagramu uz #videostarmagazin. Najkreativniji će osvojiti JoomBoos jastuk ili majicu ISTI SAN! 

Klikni reakciju i reci nam što TI misliš! Komentiraj, lajkaj, uživaj ;)
 

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • leoni98

    jedva čekam!! svi su totalno scary i kull!!