5 Najboljih nastupa ikad u showu Tvoje lice zvuči poznato

tlzphr@instagram
Svima najzabavniji show opet je na malim ekranima. Tvoje lice zvuči poznato zabavljat će nas već 5. sezonu, a sa sobom je donijela neke genijalne nastupe koji su te sigurno oduševili. Od muškaraca odjevenih u žene do jedne osobe koja je glumila njih 5 odjednom, donosimo ti top 5 najboljih nastupa prijašnjih sezona showa Tvoje lice zvuči poznato.
Vidi originalni članak

1. Mario Petreković kao Beyonce

Svi se možete složiti da je Beyonce Petreković pokidala sa pjesmom Single Ladies. A tek kakva koreografija, to moraš biti pravi gimnastičar. Ovo je definitivno bio jedan od najluđih, najboljih i najsmješnijih nastupa prve sezone.

2. Luka Bulić kao Massimo

Luka je poznat po tome što dobro imitira Massima, ali ova izvedba daleko je od karikature jer ovdje zvuči potpuno isto kao Massimo, jednostavno nema razlike. Pjesmom Suze nam stale na put, Luka je savršeno utjelovio Massima, sve nas je zabavio i ostavio bez riječi. 

3. Mario Roth kao Tina Turner

Mario je fkt bio Simply the best s ovom izvedbom. Od izgleda, glasa pa sve do plesa, sigurno se nisi mogao suzdržati od smijeha. Izgledao je ful ženstveno, nismo uopće mogli primijetiti da je ovo zapravo muškarac. Baš mu super stoje štikle.

4. Bojan Jambrošić kao Mate Mišo Kovač

Svi su ostali bez riječi kada je na pozornicu izašao Mišo Kovač, koji zapravo nije Mišo Kovač. 

-Tko je to?- svi su se zapitkivali i nisu mogli vjerovati da je riječ o Bojanu Jambrošiću.

Svaka čast Bojanu, jer ovo je bio jedan od najboljih nastupa četvrte sezone TLZP-a. Stvarno više ne znamo tko je tu kome rasplitao kosu. 

5. Saša Lozar kao Aretha Franklin

Nikad dosta muškaraca u štiklama, fkt veliki Respect za Sašu Lozara jer on je taj koji je odnio pobjedu u drugoj sezoni TLZP-a. Zasluženo!

Što otkriva zadnji broj tvoje godine rođenja?

Sretan Dan očeva: 10 fora činjenica o tatama

Ekipa došao je i taj dan, pomozite izabrati novi logo serije Isti san!  

Posjeti joomboos.24sata.hr