Prvi 11601 pregleda 19. ožujka 2018.

Što otkriva zadnji broj tvoje godine rođenja?

horoskop
Dreamstime

Posljednja znamenka tvoje godine rođenja je najvažnija i može otkriti puno o tebi, čak i neke stvari koje možda ni sam ne znaš. Nastavi čitati i otkrij što ona znači.

Svaki broj ima odgovarajući element, a to su vatra, zrak, zemlja, drvo i voda. Ti elementi otkrivaju puno o tvojoj osobnosti, tvojim navikama i nekim detaljima iz tvog života koja ni sam ne primjećuješ. 

Kako saznati koji je tvoj element? Jednostavno je, samo moraš znati godinu svog rođenja. Recimo da si rođen 1999. godine, zadnji broj te godine je 9 i tvoj element je zemlja. Nastavi čitati da saznaš što to znači.

1. Metal (0-1)

Ako si rođen pod elementom metala, imaš snažan karakter i otporan si. Pravedan si i rezerviran i živiš život pun ljubavi. Ako je tvoj element metal, ti znaš što želiš i napravit ćeš sve kako bi ostvario svoj cilj. Nažalost, ima i nedostataka - previše si željan moći, voliš luksuzne stvari i novac.

2. Voda (2-3)

Rođen si pod elementom vode, a to znači da si osjećajan, možeš suosjećati s drugim ljudima, veoma si šarmantan i simpatičan. Imaš ogromnu maštu, snalažljiv si što te čini jako uspješnim u karijeri. Umjetnik si i jako su ti bitni detalji. 

via GIPHY

3. Drvo (4-5)

Samouvjeren si i marljiv, originalnost je tvoja jača strana i voliš nova iskustva. Sanjaš o otkrivanju svijeta oko sebe, želiš ići na bizarna mjesta i voliš zagonetke. Nisi sebičan i nikada nećeš reagirati egoistično.

4. Vatra (6-7)

Ti si pravi avanturist i sanjaš o putovanju cijelim svijetom. Nažalost, prebrzo skačeš u razne stvari bez promišljanja. Ljubazan si i prirodan i ljudi se vrlo brzo interesiraju za tebe.

via GIPHY

5. Zemlja (8-9)

Ako si rođen pod elementom zemlje, pouzdan si i znaš kako ostvariti svoje ciljeve. Uvijek analiziraš svaki detalj i nisi upadljiv. Voliš disciplinu i rad, a sve uvijek mora ići po tvom planu. Bojiš se nepoznatog.

Zagrebački kafić na kavu printa što god poželite, pa i selfie

Ekipa došao je i taj dan, pomozite izabrati novi logo serije Isti san! 

 

Tvoja reakcija?

2 Komentar/a

Pročitaj sve
  • kbc74dnr1992

    ma da... pojma nisam imala da sam voda
  • Avatar Melliii

    Melliii

    Znala sam da sam osjecajna i sarmantna iako svi misle da sam totalno rezervirana