5 osobina koje imaju pravi prijatelji

zenski svijet/instagram
Svakodnevno si okružen/a hrpom frendova i tvoj box ili dm su uvijek pretrpani porukama no nisi siguran/a kome je od svih tih ljudi iskreno stalo do tebe?
Vidi originalni članak

Kako piše YourTango, postoji nekoliko jasnih znakova koji će ti pokazati kako tvoj frend zaista mari za tebe i ti igraš bitnu ulogu u njegovom životu.

1. Često te zna iznenaditi posjetom. Bilo da si bolestan/a ili si jednostavno rekao/la svom frendu kako si sam/a kod kuće i umireš od dosade. Pravom frendu neće biti problem nacrtati se kod tebe i provesti kvalitetno vrijeme s tobom.

via GIPHY

2. Radije će te nazvati nego tipkati. Pravi/a prijatelj/ica te ima potrebu čuti telefonom pa će ti radije neku zanimljivost ispričati na takav način nego tipkati.

via GIPHY

3. Često te zove na druženje i ne izolira te bez obzira u kojoj je ekipi. Bez obzira koji je povod okupljanja, kakvo će biti društvo i što će se raditi, pravi frend želi da i ti budeš dio toga.

via GIPHY

4. Pozorno sluša tvoje probleme i želi ti priskočiti u pomoć bez obzira na situaciju. Svi ponekad trebamo rame za plakanje, no samo su pravi frendovi spremni ostaviti sve sa strane kako bi ti se u potpunosti posvetili i oraspoložili te. 

via GIPHY

5. S vremena na vrijeme ti daju do znanja koliko im značiš. Ponekom lijepom riječi o tome zašto vole provoditi vrijeme s tobom i zašto su sretni što te imaju u životu ti iskazuju svoju ljubav i iskreno prijateljstvo.

via GIPHY

Čini se kako ponekad sasvim mali znakovi pažnje mnogo govore o nečijem prijateljstvu ;)

Blagdanski broj JoomBoos Videostar magazina konačno je vani i prepun je ekskluzivnih priča. Uz to, unutra su i blagdanske čestitke na koje možete upisati poruke, želje i pitanja za JoomBoos youtubere i poslati ih za JoomBoos na adresu 24sata, Oreškovićeva 6H/1, 10020 Zagreb, a najkreativnije ćemo nagraditi genijalnim JoomBoos čarapama. Požurite po svoj magazin koji možete naći na svim kioscima! 

Posjeti joomboos.24sata.hr