Prvi 3391 pregleda 29. prosinca 2018.

5 osobina koje imaju pravi prijatelji

zenski svijet/instagram

Svakodnevno si okružen/a hrpom frendova i tvoj box ili dm su uvijek pretrpani porukama no nisi siguran/a kome je od svih tih ljudi iskreno stalo do tebe?

Kako piše YourTango, postoji nekoliko jasnih znakova koji će ti pokazati kako tvoj frend zaista mari za tebe i ti igraš bitnu ulogu u njegovom životu.

1. Često te zna iznenaditi posjetom. Bilo da si bolestan/a ili si jednostavno rekao/la svom frendu kako si sam/a kod kuće i umireš od dosade. Pravom frendu neće biti problem nacrtati se kod tebe i provesti kvalitetno vrijeme s tobom.

via GIPHY

2. Radije će te nazvati nego tipkati. Pravi/a prijatelj/ica te ima potrebu čuti telefonom pa će ti radije neku zanimljivost ispričati na takav način nego tipkati.

via GIPHY

3. Često te zove na druženje i ne izolira te bez obzira u kojoj je ekipi. Bez obzira koji je povod okupljanja, kakvo će biti društvo i što će se raditi, pravi frend želi da i ti budeš dio toga.

via GIPHY

4. Pozorno sluša tvoje probleme i želi ti priskočiti u pomoć bez obzira na situaciju. Svi ponekad trebamo rame za plakanje, no samo su pravi frendovi spremni ostaviti sve sa strane kako bi ti se u potpunosti posvetili i oraspoložili te. 

via GIPHY

5. S vremena na vrijeme ti daju do znanja koliko im značiš. Ponekom lijepom riječi o tome zašto vole provoditi vrijeme s tobom i zašto su sretni što te imaju u životu ti iskazuju svoju ljubav i iskreno prijateljstvo.

via GIPHY

Čini se kako ponekad sasvim mali znakovi pažnje mnogo govore o nečijem prijateljstvu ;)

Blagdanski broj JoomBoos Videostar magazina konačno je vani i prepun je ekskluzivnih priča. Uz to, unutra su i blagdanske čestitke na koje možete upisati poruke, želje i pitanja za JoomBoos youtubere i poslati ih za JoomBoos na adresu 24sata, Oreškovićeva 6H/1, 10020 Zagreb, a najkreativnije ćemo nagraditi genijalnim JoomBoos čarapama. Požurite po svoj magazin koji možete naći na svim kioscima! 

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    awwww