5 parova koji su se zaljubili na filmskom setu

Pinterest
Glumci često znaju reći kako nemaju problem s ljubavnim scenama jer ipak je 'sve to samo gluma', no ovi su se parovi zaljubili upravo glumeći-ljubavne parove.
Vidi originalni članak

Kako piše portal MTV, ovo je pet najpoznatijih parova čija ljubavna priča je započela na filmskom setu, a nastavila se i u stvarnom životu:

1. Mila Kunis & Ashton Kutcher

Mila i Ashton su se upoznali davne 1998. godine kada su glumili u tada planetarno popularnoj humorističnoj seriji 'Lude sedamdesete'. Ipak, nakon završetka snimanja nisu ostali u vezi već se spojili tek 2012. godine što je bilo šest godina nakon završetka snimanja serije. Danas su u sretnom braku te imaju dvoje djece.

2. Miley Cyrus & Liam Hemsworth

'Posljednja pjesma' je film iz 2010. godine gdje Miley i Liam imaju glavne uloge i gdje su se i zaljubili. Njihova veza je rezultirala zarukama 2012. godine, no zaruke su raskinute godinu dana kasnije nakon čega su proveli tri godine potpuno razdvojeni. Ponovno su se spojili 2016. godine, obnovili zaruke i još uvijek su u sretnoj vezi.

3. Angelina Jolie & Brad Pitt

U vrijeme kada je započela tajna romansa između ovih glumaca, Brad je još bio u braku s glumicom Jennifer Aniston koju je ostavio radi Angeline Jolie. Angelina i Brad su se zaljubili na setu filma 'Gospodin i gospođa Smith', proveli su skupa dvanaest godina te imaju šestero djece (biološke i posvojene). Nažalost, njihovoj ljubavnoj priči je došao kraj 2016. godine kada je Angie podnijela zahtjev za razvod braka.

4. Zac Efron & Vanessa Hudgens

Zac i Vanessa su u Disneyevim filmovima 'High School Musical' glumili glavni ljubavni par Troya i Gabriellu. Zaljubili su se nedugo nakon što je snimanje započelo 2005. godine i ostali skupa do 2010. godine kada su prekinuli.

5. Kristen Stewart & Robert Pattinson

2008. godina je bila vrijeme velike popularnosti Sumrak sage i kada se prvi nastavak počeo snimati. Tada su svoju ljubavnu vezu započeli Kristen i Robert koji nikada nisu previše otvoreno govorili o svojoj vezi. Veza je pukla nakon četiri godine radi prevare od strane Kristen.

 

TOTALNI JOOMBOOS:  Najveći Youtube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte Youtube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih Youtube zvijezda.

Kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što poraste cijena!

 

Posjeti joomboos.24sata.hr