5 stvari koje vam svaki frizer želi reći

Svi mi uglavnom dolazimo u frizerski salon s idejom kakvu bismo frizuru voljeli imati i na frizeru je samo da pokuša to što bolje realizirati. Ipak, postoje savjeti koje bi nam svaki frizer volio reći prije nego si “zacrtamo” u glavi frizuru kakvu želimo.
Vidi originalni članak

Portal InStyle objavio je nekoliko savjeta koje bi nam svaki frizer volio dati:

1. Ako kopiraš frizuru neke slavne osobe, pazi da to bude netko tko ima isti tip kose kao ti. U smislu slične gustoće i prirodne boje kose.

via GIPHY

2. Ne trebaš se šišati svakih šest tjedana. Ispucale vrhove je dovoljno pokratiti nekoliko puta godišnje no svakih šest tjedana je ipak malo prečesto.

via GIPHY

3. Ako želiš dobiti određenu boju kose, vjerojatno će ti trebati više od jednog frizerskog tretmana. Bojanje kose ne ispadne uvijek najbolje nakon samo jednog bojanja pa bi proces trebalo ponoviti više puta.

via GIPHY

4. Donesi slike sa sobom što ti se sviđa i što ti se ne sviđa. Ukoliko nemaš u glavi kristalnu sliku kakvu promjenu frizure točno želiš, dovoljno je pripremiti par primjera frizura koje su ti zanimljive te one koje nikako ne bi htjela.

via GIPHY

5. Uzmi si vrijeme za pronalazak svog savršenog frizera. Svaki frizer radi na svoj način i ako ti je frendica preporučila jednog frizera to ne znači da će taj biti idealan i za tebe. Usudi se isprobavati dok ne nađeš frizera koji najbolje zna s tvojom kosom.

via GIPHY

Stigao nam je novi broj JoomBoos VideoStar magazina. Ljetno izdanje magazina donosi ti mnoštvo zanimljivih tema i intervjua s našim YouTuberima.

Posjeti joomboos.24sata.hr