5 udobnih i totalno cool outfita za svaki dan

Olivia Rodrigo Instagram
Svatko od nas se s vremena na vrijeme suočava s onim danima kad bismo najradije ostali u krevetu, zamotani u dekicu, uz omiljenu seriju i bez bilo kakvih distrakcija sa strane.
Vidi originalni članak

Ipak, čak i kada nas “pogode” takvi dani, svakodnevne obaveze nam najčešće ne dopuštaju da ostanemo u udobnosti svoja četiri zida već se svejedno moramo spremiti za van i ‘krenuti u život’. U takvim danima vrlo vjerojatno nećemo imati volje za pretjeranim sređivanjem i najbolje ćemo se osjećati u širokoj i udobnoj odjeći, ali to ne znači da i uz minimalno uloženog truda ne možemo izgledati chic i trendy.

Portal Marie Claire je složio listu modnih kombinacija i odjevnih komada u kojima će se svaka žena osjećati ugodno, a uz to i izgledati sjajno, bez puno truda.

1. Traperice i široka majica

Jeans u kombinaciji sa širokim džemperom ili širokim T-Shirtom nešto je u čemu ćeš izgledati sjajno, a osjećati se kao da si kod kuće pod dekicom.

2. Trenirka

Trenirka je nekad bila rezervirana za trening ili ‘za po doma’ no danas to uistinu nije tako. U većini trgovina odjećom se može kupiti komplet trenirke koja izgleda trendy i udobna je.

3. ‘Track pants’

Ove hlače su bile posebno popularne u devedesetima, a prije nekoliko godina su se ponovno vratile u modu te postale ‘must have’ svakog ženskog ormara.

4. Biciklističke hlače

Ovo je također jedan od trendova za koje nismo vjerovali da će se toliko raširiti među ženskom populacijom i postati odjevni predmet koji je udoban, sportski, a može se uklopiti i u svakodnevni formalan outfit. Super idu na blazere i košulje, vjerovali ili ne!

5. Duksa kao haljina

U danima kad bi najradije navukla vreću preko glave, umjesto toga možeš navući široku oversized duksu koja će ti biti kao haljina. Ovaj komad odjeće je savršen spoj udobnosti, lijenosti i mode.

Koju od ovih kombinacija ćeš prvu isprobati sljedeći put kad ti se neće dati sređivati za izlazak iz kuće ili stana?

 

Najcool JoomBoos posterbook pronađi na svim kioscima Tiska!

Posjeti joomboos.24sata.hr